Pabeidzot augstskolu viņa nevarēja atrast darbu; lūk, ko viņa izdarīja ar savu diplomu!

2BB4EF0000000578-3212996-image-a-5_1440685273666

Stefānija Ritere, 26 gadus veca Floridas štata universitātes (FSU) absolvente savu diplomu ir ievietojusi pārdošanai, vietnē eBay, summa ir tik pārmērīgi liela, jo tā ietver sevī visas nepieciešamās izmaksas universitātes apmeklēšanai – 45 tūkstoši Eiro!

Tagad, 36 tūkstošus Eiro parādā palikusī jauniete, kas dzīvo Dienvidkalifornijā ir gana noskaitusies, jo nav spējīga savā nozarē atrast darbu, pat par spīti tam, ka viņai ir bakalaura grāds. Tieši tādēļ, viņa ir spērusi drastisku soli, lai apmaksātu kredītu un kompensētu no 2007. līdz 2011. gadam nelietderīgi iztērēto laiku.

Stefānija ieguva bakalaura grādu teātra studijās un universitāti pabeidza 2011. gadā, iegūstot teicamas sekmes, bet tagad, viņai ir grūti atrast pat asistenta darbu savā jomā.

„Es uzskatīju, ka šim papīram ir tik liela vērtība, bet izrādījās, ka tā nemaz nav,” Ritere pastāstīja. „Es šobrīd daru to pašu ko citi mani kursabiedri, kas aizgāja prom no universitātes jau pēc pirmā mācību gada, vienīgā atšķirība ir tāda, ka es bankai esmu parādā 45 tūkstošus, bet viņi gan ne.”

 

Tagad, lai atgūtu vismaz daļu iztērēto finanšu, Stefānija izdomāja šo apšaubāmo ideju – pārdot savu bakalaura grādu par 45 tūkstošiem Eiro, vai arī pārdot to tam, kurš par dokumentu solīs visaugstāko cenu. Tie 45 tūkstoši segs ne tikai mācību, bet arī kopmītņu un mācību materiālu izmaksas.

Savā eBay kontā viņa raksta, ka pārdod savu autentisko pieredzi FSU un un dokuments ir tikai apliecinājums tam. Viņa savu diplomu pircējam nosūtīs bez papildus maksas, kā arī ir gatava pastāstīt par savu pieredzi universitātē un izrādīt universitātes apkaimi. Papildus, pircējam būs sešu mēnešu ilga pieeja viņas Facebook kontā publicētajiem universitātes atmiņu albumiem.

Stefānija svēti apsola, ka diploms ir lieliskā stāvoklī un ne reizi nav izmantots, lai iegūtu darbu.

„Kādēļ gan jums tērēt četrus savas dzīves gadus, lai apmeklētu universitāti kaut kāda papīra dēļ, ja jūs vienkārši varat iegādāties manu?” viņa izdomājusi piecus iemeslus kā savādāk pielietot diplomu, nemēģinot ar to iegūt darbu.

Lai arī Stefānija saprot, ka ir maza cerība, ka kāds varētu iegādāties viņas ārkārtīgi dārgo papīra lapu, viņa vēl nav atmetusi ar roku cerībām iegūt finansiālo neatkarību.

Jauniete pastāsta ko plāno darīt, ja neizdosies saņemt nepieciešamo naudu kredīta atmaksai: „Es tikai veikšu minimālās nepieciešamās iemaksas 25 gadu garumā un tad, ja valsts par mani apžēlosies, viņi dzēsīs manu parādu.”

 

Avots:dailymail.co.uk

COMMENTS

Leave a Comment