Panākumu numeroloģija: aprēķini savu veiksmes skaitli

1

Tev nav bail no grūtībām un šķēršļiem, Tu esi drosmīgs un bezbailīgs. Izvairies no stresa un nepieļaujiet agresiju no savas puses!

2

Tu esi patiess un laipns, taču neizmanto šīs savas iezīmes ļaunprātīgi – izrādi stingrību, kad tas nepieciešams! Tava stihija – grūtu un sarežģītu uzdevumu risināšana, kas prasa lielu izturību!

3

Tu esi optimists, kuram ir ļoti laba iztēle, tāpēc labākais Tev iespējamais ceļš – māksla! Izvairies no egoisma izrādīšanas – gan personīgi, gan arī attiecībās!

4

Tevi raksturo lēnprātība un praktiskums. Izvairies no sīkumainības un alkatības!

5

Tev veiksmi atnesīs miers un pārdomāta pieeja lietām. Tu esi novators un pētnieks, Tavs ceļš – jaunās tehnoloģijas! Galvenais – tad, kad izrādi iniciatīvu, pārdomā visus sīkumus, pretējā gadījumā – Tavas idejas būs tikai tukša skaņa!

6

Tev noteikti nav vērts tiekties uz cilvēku kontrolēšanu, jo tas, visticamāk, nav Tavs ceļš. Numerologi Tev iesaka daudz lielāku uzmanību pievērst mājām un ģimenei vai arī atrast sevi brīvprātīgajā darbā!

7

Tu esi novērotājs, kuram veiksmi un panākumus atnesīs komunikācija ar dažādiem cilvēkiem vai arī kāds radošs hobijs. Nešaubies par sevi un turpini meklēt savu īsto ceļu!

8

Tavs spēks slēpjas harmonijā. Tu esi garā spēcīgs, mērķtiecīgs un strādīgs, taču mērķu sasniegšanā Tev var traucēt Tava iedomība. Neaizmirsti arī par citiem, lai nesvinētu savas uzvaras vienatnē!

9

Tavs spēks ir palīdzēt citiem, taču Tev tas jādara ar mēru, jo tikai tādā gadījumā veiksme būs ar Tevi. Pacenties atrast zelta vidusceļu – sniedzot un saņemot arī kaut ko pretī!

Leave a Comment