Par kādām Vladimira Putina bīstamajām slimībām bieži runā soctīklos?

2014. gadā vairākas britu un amerikāņu publikācijas ziņoja, ka Putins slimo ar aizkuņģa dziedzera vēzi un muguras smadzeņu vēzi. Tas, kā norāda žurnāls The Week, izskaidroja pēkšņo Mihaila Hodorkovska amnestiju, kura māte bija slima ar onkoloģiju. “Nesagaidīs, viss ir kārtībā,” žurnālistu vēstījumus toreiz komentēja Peskovs.

2020. gadā ārzemju presē izskanēja ziņas, ka Putinam ir Parkinsona Sli**ba. Lielākā daļa publikāciju, tostarp Sun, Daily Mail, NY Post, citēja Valērija Solovja, vēsturnieka un bijušā MGIMO sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja, vārdus, raksta tautaruna.nra.lv

Lasi vēl: Šodien Valsts Pol***ja publicējusi ziņu ar lūgumu palīdzēt un nebūt vienaldzīgiem!

Vēsturnieks sacīja, ka ir pārbaudījis informācijas avotus, kas viņam apstiprinājuši, ka Putinam nesen veikta operācija. 2020. gada novembrī pēc Bloomberg korespondenta lūguma komentēt situāciju Dmitrijs Peskovs atbildēja: “Tās ir pilnīgas muļķības. Prezidentam viss kārtībā. […] Lieliska Vese***a”.

COMMENTS

  • <cite class="fn">SIA Mediju Nams</cite>

    Cienījamā “Zeltene.lv” redakcija
    SIA “Mediju nams” ir vērsies tiesībsargājošās iestādēs par Jūsu veiktajiem vairākkārtējiem autortiesību pārkāpumiem. SIA “Mediju nama” autortiesību noteikumi paredz: “Stingri aizliegts portālā nra.lv publicētos SIA “Mediju nams” izdevumu “Neatkarīgā Rīta Avīze”, “Vakara Ziņas”, “Praktiskā Astroloģija”, “Kā Būt Laimīgai”, kā arī portāla nra.lv redakcijas veidotos materiālus pārpublicēt, kopēt, citēt, reproducēt, izplatīt, tulkot vai jebkādā citā veidā rīkoties bez portāla nra.lv rakstiskas piekrišanas. Pārpublicēšanas gadījumā aktīvā saite uz nra.lv ir obligāta” (https://nra.lv/info/autortiesibas/) . Aicinām pārtraukt autortiesību pārkāpumus.
    Ar cieņu SIA Mediju nams

  • […] Par kādām Vladimira Putina bīstamajām slimībām bieži runā soctīklos? […]

Leave a Comment