Par kādām Vladimira Putina bīstamajām slimībām bieži runā soctīklos?

Laiku pa laikam medijos un internetā apspriež Krievijas prezidenta Vladimira Putina iespējāmās Vese***as problēmas. Kas par to ir zināms, izpētīja medijs Doždj.

Pirmā skandalozā publikācija par putina veselību bija Pola Starobina raksts žurnālā The Atlantic 2005. gadā. Rakstā tika stāstīts par pētījumu, ko veica Brenda Konorsa, Ņūportas Jūras kara koledžas Stratēģisko pētījumu departamenta zinātniskās asistentes asistente. Konorsai bija reta specializācija – “kustību analītiķe”, un viņa jau sen bija izdarījusi secinājumus par pasaules līderu veselību no viņu žestiem un sejas izteiksmēm.

Konorsa izdevumam The Atlantic stāstīja, ka, skatotiesvideo no Putina pirmās inaugurācijas, viņa pamanījusi viņa dīvaino gaitu: pēc viņas teiktā, palēninājumā var redzēt, ka prezidenta labā roka un kāja praktiski nestrādā, kas liecina par vai nu insulta sekām vai bērnības traumu, vai slimību, raksta tautaruna.nra.lv

Lasi vēl: Lūk, par ko Krievija ar Ukrainu vienojusies!

Turpmākie Konorsa pētījumi tika noklusēti līdz 2015. gadam, kad USA Today pieprasīja informāciju par tiem. Žurnālisti savos materiālos norādīja, ka citos Konorsas un viņas kolēģu ziņojumos ir runa par Putina “neiroloģisko anomāliju”, ko daži zinātnieki interpretē kā Aspergera sindromu un kas, viņuprāt, liedz viņam pieņemt kompetentus lēmumus. Tomēr ziņojumā teikts, ka ārsti nevarēja sniegt tiešus pierādījumus, jo tam bija jāveic smadzeņu tomogrāfija. Putina preses sekretārs Dmitrijs Peskovs ASV Today publikāciju nosauca par “stulbumu, kas nav pelnījis uzmanību”.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

  • <cite class="fn">SIA Mediju Nams</cite>

    Cienījamā “Zeltene.lv” redakcija
    SIA “Mediju nams” ir vērsies tiesībsargājošās iestādēs par Jūsu veiktajiem vairākkārtējiem autortiesību pārkāpumiem. SIA “Mediju nama” autortiesību noteikumi paredz: “Stingri aizliegts portālā nra.lv publicētos SIA “Mediju nams” izdevumu “Neatkarīgā Rīta Avīze”, “Vakara Ziņas”, “Praktiskā Astroloģija”, “Kā Būt Laimīgai”, kā arī portāla nra.lv redakcijas veidotos materiālus pārpublicēt, kopēt, citēt, reproducēt, izplatīt, tulkot vai jebkādā citā veidā rīkoties bez portāla nra.lv rakstiskas piekrišanas. Pārpublicēšanas gadījumā aktīvā saite uz nra.lv ir obligāta” (https://nra.lv/info/autortiesibas/) . Aicinām pārtraukt autortiesību pārkāpumus.
    Ar cieņu SIA Mediju nams

  • […] Par kādām Vladimira Putina bīstamajām slimībām bieži runā soctīklos? […]

Leave a Comment