Pitagora kvadrāts – izrēķini daudz ko par savu personību pēc dzimšanas datuma

Vai kāds, uzzinājis, ka viņam ir tiešais kanāls ar dievišķajām zināšanām, piedevām laba Vese***a un milzu talants, nejutīsies pārāks par to, kuram pārsvarā nullītes un vieninieki?

Ar iepriecinošajiem cipariem vajadzētu nevis dižoties, bet koncentrēties uz šo krājumu saprātīgu izmantošanu. Ja enerģijas un talantu daudz, to likšana lietā ir grūtāka nekā saimniekošana ar pārskatāmu mazumiņu, ko visu laiku iespējams papildināt un vairot.

Ģeniāls ciema muļķītis – cilvēks, kurš savus dotumus atstājis neizmantotus, karmas sagandēšanā ne ar ko neatšķiras no nenovīdīga skopuļa vai zaglīga lišķa – nākamajā dzīvē tas smagi jāatstrādā..

Man sevišķi sāpētu sirds, ja sargeņģeļa lodziņš izrādītos tukšs…

Ja eņģeļa nav lodziņā, atliek tikai pasaukt un tas būs klāt, jo šīs neredzamās gaismas pasaules būtnes mums apkārt atrodas visu laiku. Tās tikai nedrīkst tuvoties bez mūsu izteiktā lūguma to darīt. Turklāt līdz četrpadsmit gadiem savs eņģelis ir katram, bet vēlāk tā vietu parasti ieņem kāda visus divpadsmit lokus izgājusi tuvinieka dvēsele.

 

Pitagora kvadrāts un atbilde skeptiķiem

Ko jūs atbildētu ciniķim, kurš uz šo informāciju reaģētu ar repliku: bērnu pasakas un naivi ieteikumi laika īsināšanai, jo nevienu no šiem apgalvojumiem nav iespējams ne pierādīt, ne pārbaudīt?

Lasi arī: Kā uzzināt, ka jūsu dvēsele ir piedzīvojusi reinkarnāciju: 6 pazīmes

Katram ir pilna vaļa tā uzskatīt. Bet man labāk patiktu ar šādu skeptiķi satikties un parunāties. Tā vislabāk var pierādīt, ka astropsiholoģija nav niekošanās ar skaitļiem vai neargumentēti apgalvojumi, bet nopietns darbs cilvēka izziņā, gan liekot lietā astroloģiju un psiholoģiju, gan ņemot vērā viņa auras informāciju, roku līniju vēstījumu, fizisko veidolu, enerģētisko starojumu. Citāti: * Ņemt vērā karmas likumu nozīmē saprast: tas, kā jūtos patlaban, ir sekas manai rīcībai pagātnē, savukārt pamatu rītdienas situācijām veidoju šodien. * Laiks, ko dvēseles pavada gaismas pasaulē, lai atgūtos, attīrītos un atjaunotos pirms nākamās iemiesošanās, ir no 150 līdz 500 gadiem.

 

Arī interesanti: Mēs noskaidrojām visu par dvēseles reinkarnāciju – kā zināt, kurā reinkarnācijā tu dzīvo un kāds ir tavs uzdevums šajā dzīvē! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Avots:

COMMENTS

  • <cite class="fn">Kuē mantras</cite>

    gaidu komentarus, interese citu viedoklis…

    ka lai zin, vai cipars ir liels vai mazs ?

    Otrā stabiņa augšējais lodziņš – četrinieki, tie liek pievērst uzmanību veselības problēmām. Jo skaitlis mazāks, jo iedzimtā veselība spēcīgāka.

    nulle ir mazs, bet ka ar 1 ? Vai 2 ?

    pec ka noska vai cipars ir liels ?

    Uzraksta visus ciparus, ar kuriem izsakāms dzimšanas gads, mēnesis un datums, un tos saskaita. Ja iznākumā ir divciparu skaitlis, sasummē tā daļas, kamēr paliek tikai viens cipars.
    Un kas jadara ?

Leave a Comment