Kā uzzināt, ka jūsu dvēsele ir piedzīvojusi reinkarnāciju: 6 pazīmes

Cilvēki no paaudzes paaudzē brīnās par pagātnes dzīvi. Lai saprastu, vai jūsu dvēsele ir izgājusi reinkarnāciju, piedāvātās pazīmes palīdzēs.

Pastāvīgo dzīvību pastāvēšana ir apstiprināta daudzās reliģijās. Cilvēki ar pārdabiskām spējām apgalvo, ka, pateicoties īpašiem paņēmieniem var atcerēties savu reinkarnāciju ar vissīkākajām detaļām. Ar dažiem no tiem, jums būs iespēja iegremdēt sevi savā pagātnē, un, lai saņemtu atbildes uz daudziem jautājumiem. Bet ir vairākas pazīmes, pēc kurām var uzzināt, ka tas nav jūsu pirmais iemiesojums.

Lasi arī: Māmiņu Klubs 2.jūnijā rīko vērienīgu labdarības festivālu ģimenēm

Sapņi, kas atkārtojas

Austrumu gudrie saka, ka, ja jūs ilgi sapņojat to pašu sapni, tad tas ir dvēseles reinkarnācijas pazīme. Visbiežāk šādos sapņos jūs varat justies kā dzīvot svešzemju dzīvē vai ieraudzīt sevi neparastā vidē, kas neatbilst realitātei: piemēram, kādā citā laikmetā vai valstī, kurā jūs nekad neesat bijis.

Spēcīgi attīstīta intuīcija vai sestā sajūta

Bioenerģijas speciālisti atzīmē, ka spēcīga izpratne par nākotnes notikumiem un intuīciju, kas gadu gaitā pieaug, ir vēl viena zīme par nobriedušu dvēseli. Tas nozīmē, ka viņa ir guvusi pieredzi iepriekšējās dzīvēs, tādējādi palīdzot izvairīties no nepatikšanām un sekmēt panākumus.

Lasi arī: Vīriešu noteikumi attiecībās

Zināšanas par notikumiem, kas ar tevi nenotika

Dažreiz cilvēki atceras situācijas, kas ar viņiem nenotika. Viņi var sīki aprakstīt dialogus, sarunu biedru drēbes un apkārtējo situāciju. Piemēram, daudzi atzīmēja, ka viņi vecumu saskatīja jaunā vecumā, un ar vecumu viņi saprata, ka viņu aprakstītie notikumi ir precīzi atkārtoti.

Priekšnojauta un priekšredzēšana

Cilvēki, kas ir izgājuši cauri dvēseles reinkarnācijai, ir dāvana, lai paredzētu notikumus. Šo neizskaidrojamo fenomenu nevar atklāt mūsdienu psihologi, bet filozofi kopš seniem laikiem ir devuši šiem cilvēkiem dvēseli, kas ir atguvusi atdzimšanu.

Pašu vecuma sajūta

Daudzi cilvēki saka, ka viņi jūtas daudz vecāki nekā viņi ir. Gudrība un aizvien nobriedušie prāti apgalvo, ka jūsu dvēselei ir citas personas ķermenim raksturīga atbildība un pieredze.

Lasi arī: Kā radīt bērnā vēlmi mācīties

Mīlestība pret citiem laikiem un kultūru

Daži noķer sev pie domām, ka viņi nedzīvo savā laikā. Viņi ir novecojuši, izvēlas konservatīvu dzīvesveidu un mīlestību uz rekonstrukciju, skatoties filmas par pagātnes gadsimtiem. Bieži vien šie cilvēki, atrodoties apstākļos, kas atrodas tuvu pagātnei, jūtas paši savā vietā un bauda noslēpumus vecos kostīmos, kā arī no pagātnes būtisku notikumu atveidošanas. Tajā pašā laikā šādiem cilvēkiem ir dāvana, lai precīzi aprakstītu notikumus un tajos netiktu pieļauta neprecīzitāte.

Avots

COMMENTS

Leave a Comment