Profesijas, kurās visbiežāk sastopami psihopāti; Par #7 galīgi nebrīnos!

1. Kompāniju vadītāji 

Lai vadītu cilvēkus un uzņēmumus, reizēm vajag, lai nebūtu sirds, bet meli, cinisms un manipulācijas lieliski palīdz sasniegt virsotni. Spriežot pēc izmeklējumiem, aptuveni 4% ģenerāldirektoru, kompāniju prezidentu un priekšnieku ir psihopāti, kas ir četras reizes vairāk kā vidēji ir populācijā.

2. Jurisprudence

Šie cilvēki ļoti labi pārzina likumus, bet vēl labāk viņi zina, kā tos apiet, un, ja vēl topošais speciālists redz, kā tiesā visu izlemj nevis patiesība, bet daiļrunība, izveicīgi meli, personīgā harisma ( ar ko psihopātiem viss ir kārtībā ), nauda un zvans “no augšas”… nē, mēs neapgalvojam, ka visi juristi ir netaisnīgi, bet meli, apmāns un tiekšanās pēc personīgā labuma šajā profesijā nav retums.

3. Radio un televīzija 

Masu medijos psihopāti apmierina savu narcismu, trenējas pielietot savu šarmu un harismu, izbauda spēju manipulēt ar sabiedrības apziņu un melot. Protams, ne visi žurnālisti ir ciniski meļi, bet īpatsvars šajā sfērā ir visnotaļ liels.

4. Pārdošana 

Psihopāti izrādās ir lieliski pārdevēji, ja vien viņi ir ne tikai ciniski un bez sirdsapziņas, bet arī gudri – plus ļoti labi saprot savu “upuru” psiholoģiju. Just līdzi cilvēkiem viņi neprot, tāpēc viņi ar prieku klientiem “iesmērēs” nevajadzīgu lietu un atņems pēdējos līdzekļus ģimenei, jo kompānijai, kurā viņi strādā un viņiem pašiem tas ir izdevīgi.

 

Lasi vēl: Ja kāds pēc šķiršanās dara ŠO, viņš varētu būt psihopāts!

 

5. Ķirurģija

Ār*tu un medmāsu vidū psihopātu īpatsvars ir salīdzinoši mazs, taču izņēmums ir ķirurģija. Tie, kuri no bērnības sapņo par cilvēka miesas griešanu, noteikti izjūt kaut kādas empātijas, jo savādāk to vienkārši nevarētu darīt! Daudzi ķirurgi pat ir atzinuši, ka bērnībā ir trenējušies uz dzīvniekiem, piemēram, kaķiem – te jau par žēlsirdību ir jāaizmirst!

6. Žurnālistika

Uz šo sfēru pa lielam attiecas tas pats, kas uz masu medijiem, līdz ar to vienkārši paklusēsim!

7. Pol***ja 

Vai cilvēki, kas mūs sargā, var arī radīt mums briesmas?! No otras puses – kurš gan vēl par to  šaubās?!

8. Garīdznieks 

Skan jau, protams, nežēlīgi, bet, paskatoties apkārt, mēs redzam lielos skandālus, kas notikuši tieši šajā sfērā – saistībā ar pedofīliju un homoseksualitāti, tā kā kaut kas jau tur ir, bet baznīcas kaut kā vienmēr spēj izgrozīties un tikt cauri sveikā!

9. Augstā pavārmāksla 

Zinātāji apgalvo, ka lielākā daļa šefpavāru ir lieli narcisti, kam nav nekas pret staigāšanu pa citu galvām un manipulēšanu, lai panāktu savu!

10. Valsts pārvalde

Vai tad kāds par to šaubījās?! Viņiem ir vara pār citiem, bet ko citu var vēlēties psihopāts?!

 

Leave a Comment