Psiholoģisks tests. No kā tu visvairāk baidies?

 

A

Šis variants nozīmē to, ka jūs baidāties paši no sevis! Jūs baidāties par savu nākotni, par savas rīcības pareizumu, par visiem sīkumiem, kas kaut nedaudz liek jums nervozēt. Nav vērts tik ļoti pārdzīvot! Saprotiet to, ka pilnīgi visiem cilvēkiem ir raksturīgi satraukties par savu nākotni, jo mums nav lemts zināt, kas mūs sagaida tālāk, taču tas pilnīgi noteikti nav iemesls katru dienu pamosties bailēs. Ieelpojiet, izelpojiet, atslābstiet un baudiet dzīvi tādu, kāda tā ir tagad!

B

Šis variants nozīmē to, ka jūs baidāties no tā, ko par jums padomās citi. Jūs pastāvīgi pārdzīvojat citu cilvēku domu dēļ, it īpaši tad, ja tās ir atklāti negatīvas. Jums gribētos, lai visi jūsos saskata tikai labo. Kritiku jums ir ļoti grūti izturēt. Jūs nedrīkstat pazaudēt savu “es”, vēloties izdabāt citiem. Domājiet par savām vajadzībām!

Lasi vēl: TESTS: Aizpildi šo apli un noskaidro, kā tavas prioritātes ietekmē dzīvi

C

Šis variants nozīmē to, ka jūs patiesībā nemaz nebaidāties! Jūs esat pietiekami pārliecināti par sevi un savu dzīvi, lai norobežotos no dažādām bailēm un pārdzīvojumiem, tomēr, izvēloties šo attēlu, jūs neapzināti norādījāt uz savām bažām par to, ka jums var rasties bailes no pārmaiņām dzīvē. Nepārdzīvojiet, viss ir jūsu rokās!

D

Šis variants nozīmē to, ka baidāties par savu nākotni. Jums šķiet, ka kaut kas var noiet greizi un jūs nespēsiet iegūt to, ko vēlaties. Šī iemesla dēļ pilnīgi noteikti nav vērts tik ļoti pārdzīvot, jo tieši tas jums traucē baudīt tagadni. Tikai atdodoties tagadnei, jūs spēsiet izbaudīt arī nākotni.

Leave a Comment