Pufīgas un aromātiskas vafeles brokastīm – pamēģini!

SASTĀVDAĻAS:

  • 300 g miltu;
  • 1 ēd. k. cukura;
  • 3/4 tēj. k. sāls;
  • 1/2 glāze sausā piena;
  • 1/2 tēj. k. sodas;
  • 1 tēj. k. vaniļas cukura;
  • 120 g jogurta;
  • 2 olas;
  • 60 ml rafinētas augu eļļas;
  • 300 ml stipri gāzēta ūdens.

Lasi vēl: Ēd un neskaiti kalorijas, viss ir zem kontroles

PAGATAVOŠANA.

Lielā bļodā ar putu slotiņu samaisa miltus, cukuru, sāli, vaniļas cukuru, sauso pienu un sodu.

Citā bļodā samaisa olas ar jogurtu un augu eļļu.

Šo šķidro maisījumu ielej pirmās bļodas vidū un samaisa viendabīgā pabiezā masā.

Pielej apmēram trešo daļu no gāzētā ūdens, visu samaisa.

Papīra dvieli piesūcina ar eļļu un iesmērē vafeļu pannai visas rieviņas. Uzsilda vafeļu pannu.

Mīklai pielej atlikušo gāzēto ūdeni, visu rūpīgi samaisa. Cep vafelītes.

Pasniedz pēc vēlmēm – ar ogām, medu, krējumu, saldējumu, sīrupu vai šokolādi.

Labu apetīti!

Leave a Comment