Reizes, kad amerikāņu kalniņi izrādījās nāvējoši – pilnīgas šausmas!

“Lielais Lācis” – 1972

1

Lielais Lācis bija karuselis Anglijā, kas 1972. gadā laupīja daudz dzīvību. Kādā liktenīgā dienā viens no kabeļiem, ar kuru savienoti vagoniņi, pārplīsa, liekot sastāva pēdējiem vagoniņiem virzīties lejup no kalniņa. Negadījumā tika līdz Nā*ei nospiesti pieci, bet ievainoti vēl 13 bērni.

“Prāta liecējs” – 1986

2

Prāta liecējs bija viens no “Galaxyland” tematiskā atrakciju parka aizraujošākajiem karuseļiem Albertā, Kanādā. Diemžēl, tas bija arī viens no nāvējošākajiem. Kādā no vagoniņiem bija nodilušas skrūves, kuru dēļ vagoniņš noskrēja no celiņa un ietriecās betona sienā. Pēc tam atbrīvojās drošības aizdari, parka apmeklētāji atrodoties lielā augstumā izkrita no sēdvietām un nositās. Pēc tam vagoniņš ietriecās balstā. Dienas beigās nomira trīs cilvēki un daudzi tika ievainoti.

Fujin Raijin II – 2007

3

Lasi vēl: Beidzot ir izgudrota Gotu Latte, kas saskanēs ar tavu dvēseli

2007. gadā “Expoland” atrakciju parkā, karuselī, kas zināms ar nosaukumu Fujin Raijin, notika šaušalīgs negadījums. Vagoniņš atdalījās no sliedēm un cilvēks, krītot no tā ārā, nositās – negadījumā nopietnus ievainojumus guva vēl 19 apmeklētāji.

Spoku pils – 1984

4

Ņūdžersijā esošajā atrakciju parkā notika šaušalīgs incidents. Izceļoties ugunsgrēkam, telpās tika iesprostoti un dzīvi sadega astoņi cilvēki. Pēc izmeklēšanas Pol***ja secināja, ka liesmas pielaidis ļaunprātīgs dedzinātājs.

Supermena Spēka tornis – 2007

5

Šis karuselis atrodas Kentukī štatā, un tas daudziem lika pārdzīvot neticamas šausmas. Pusaugu meiteņu bariņš iesēdās karuselī, kuram bija jānogādā viņas torņa augšpusē, tomēr negaidīti pārtrūka karuseļa kabeļi. Atbrīvojoties, metāliskie kabeļi vairākkārt trāpīja meitenēm, viena no viņām tika burtiski sarauta gabalos pārējo acu priekšā. Meitenes ķermeņa daļas tika nogrieztas un krita lejā no torņa augšpusē esošās apmeklētāju platformas.

Ciklons – 1988

6

Nelaimes gadījums notika 1988. gadā, Konija salā. Vienīgā persona, kura atradās karuselī, bija iekārtu labotājs, kurš pieļāva kļūdu, neizmantojot drošības aizdarus. Vagoniņam kustoties, vīrietis piecēlās kājās. Viņš neievēroja tuvojošos siju un ietriecās tajā, tā rezultātā nokrītot un nositoties.

Mazais pūķis Pufs – 1989

7

Lai gan šis karuselis izklausās nekaitīgs un lēns, Jutā esošā “Lagoon Amusement Park” apmeklētāji uzzināja, ka tas var būt tikpat nāvējošs kā lielie karuseļi. Sešus gadus vecs zēns izslīdēja no drošības aizdara un nokrita uz zemē esošajām, mazliet paaugstinātajām sliedēm. Viņam viss bija kārtībā, līdz viņš piepacēla galvu, kurai pāri pārbrauca pūķa vagons.

Avots: allnight.com

Leave a Comment