Rīgā bērni uz vairākām dienām pamesti dzīvoklī: ”Viņi grauza sasaldētus pusfrabrikātus”

Trīs mazi bērni vairākas dienas atstāti vieni kopā ar tēvu, kurš nespēj viņus pienācīgi aprūpēt. Nojaušot ko nelāgu, kaimiņi ziņoja Pol***jai un uz Bolderāju brauca teju visi operatīvie dienesti. Diemžēl aizdomas apstiprinājās. Jau četras dienas bērni bija spiesti paši domāt, ko ēst un kā izdzīvot, stāsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Rīta pusē kāds vīrietis no pretējās mājas pamanīja, ka pa piektā stāva logu Mežrozīšu 43. namā bērns ir izkāries āra pa logu un steidza zvanīt operatīvajiem dienestiem.

Pašvaldības Pol***jas darbinieki ieradās adresē, taču dzīvokļa durvis bija ciet, un neviens nevarēja tās atvērt. Likumsargiem caur durvīm izdevās sakomunicēt ar trīs maziem bērniem, raksta tautaruna.nra.lv

Lasi vēl: “Dod šurp savu pensiju un vācies prom no mūsu mājas!” – omītei paziņoja mazmeita, taču viņa nenojauta kā tas beigsies

“Jautājot, kur atrodas mamma vai tētis, bērni atbildēja, ka tēvs, kuram ir invaliditāte, pēc alkohola lietošanas guļ un nekustas, savukārt māte pirms četrām dienām ir aizgājusi uz randiņu un tā arī vairs nav atgriezusies mājās,” stāsta policijā.

Ugunsdzēsēji izlauza durvis un lūk, šāds skats pavērās – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment