Šausmas sākās ar mazu bumbulīti aiz auss. Bet vēlāk pat ārsti baidījās tam pieskarties

 

Palielinājums nevis izzuda, bet sāka augt vēl straujāk. Drīz Endžija jau vairs nevarēja to noslēpt aiz matiem, jo izaugums ieguva šausminošus apmērus.

100-6

Ār*ti problēmu vairs nenoliedza, bet neieteica audzēju izgriezt, jo šādai operācijai nepieciešama īpaša meistarība – neveiksmes gadījumā sievietes sejas muskuļi tiktu paralizēti uz visiem laikiem. Bet kā sadzīvot ar tādu kroplību? Endžijai bija kauns rādīties radiniekiem un draugiem.

102-4-696x471

Valstī bija speciālisti, kuri šo operāciju spētu kvalitatīvi veikt, bet viņu pakalpojumi sievietei bija pārāk dārgi. Tas sieviete nolēma izmēģināt laimi televīzijā un nosūtīja vēstuli šovam “Ār*ti”, kas palīdz tikt pie citādi dārgi maksājošas palīdzības cilvēkiem ar retām saslimšanām.

103-4
Un Endžijai paveicās – šova veidotāji izvēlējās viņai palīdzēt. Protams, viņa priecājās, ka izmaksas segs producenti, tomēr sāpīgi bija parādīt visai pasaulei savu izkropļoto seju.

Audzēju izoperēja sešu stundu laikā, un viss noritēja veiksmīgi. Televīzijas skatītāju acu priekšā speciālisti izoperēja veidojumu un atjaunoja Endžijas seju.

Leave a Comment