Sieviešu horoskops nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – atveriet sevi pozitīviem notikumiem!

2018. gada pēdējā nedēļa ir īpaši svarīga, jo šajā laikā jums ir daudz jādara. Sagatavoties brīvdienām un pabeigt visas nepieciešamās lietas palīdzēs sieviešu horoskopa ieteikumi.

2018. Gada beigās daudzas sievietes varēs mainīt savu dzīvi uz labo pusi un likt pamatus turpmākiem panākumiem. Pozitīvas pārmaiņas pārpildīs dzīvi, taču šim nolūkam ir svarīgi atvērt sevi tiem. Eksperti iesaka klausīties astrologu ieteikumus, kā arī grūtās dienās piesaistīt labu veiksmi ar pārbaudītiem rituāliem.

Auns

Pašreizējā nedēļa būs veiksmīga Auniem: planētu patronu novājinātais stāvoklis netraucēs sasniegt labus rezultātus biznesa un personīgajā sfērā, ja jūs kontrolēsiet emocijas. Sakarā ar to, ka antagonists Venēra būs vājajā stāvoklī, būs iespējams sakārtot personīgo dzīvi, radīt mieru ar mīļajiem un atjaunot harmoniju ģimenes attiecībās.

LASI ARĪ: Kā piesaistīt labklājību mājās ar parastu sveci

Vērsis

Vērsis var plānot atbildīgākos jautājumus 24. decembrī. Šajā dienā Vērša sabiedrotais būs spēcīgā pozīcijā, kas palīdzēs iegūt spēku, lai sasniegtu mērķi. 25. decembrī tā pozīcija būs vāja, tādēļ šajā dienā ir svarīgi piesargāties pret straujiem lēmumiem un  novērst jebkādus konfliktus. Strīdi sabojās garastāvokli un var radīt nejutīgumu.

Dvīņi

Dvīņiem šonedēļ vajadzētu baidīties no vājuma, ko izraisa Merkura novājinātais stāvoklis. Planēta sabiedrotais neatbalstīs, tāpēc viņiem ir nepieciešams tērēt ekonomiski. Baidīties vajag skaudīgus cilvēkus, kas aizejoša gada pēdējā nedēļā var radīt problēmas. Nedēļa būs veiksmīga, ja klausīsiet savu intuīciju un laicīgi izvairīsieties no šķēršļiem savā ceļā. Jūsu personiskajā dzīvē var rasties grūtības, tāpēc jums nevajadzētu konfliktēt ar savu mīļoto.

Vēzis

Vēzim no 24. līdz 30. decembrim ir svarīgi palikt “rindās”. Gandrīz visu nedēļu viņu patronese, Mēness, būs vājinātā stāvoklī, kas var novest pie neapmierinātām sievietēm. Vēlēšanās noslēpties no problēmām, nepalīdz atbrīvoties no tām, bet tikai pasliktina situāciju, tādēļ Vēžiem vajadzētu savākt sevi kopā. 24. decembrī nakts gaismekļa enerģija palīdzēs aktīvi sākt nedēļu. Saglabājot labu garastāvokli, Vēži varēs gūt panākumus biznesā.

LASI ARĪ: Kuras Zodiaka zīmes kļūs bagātas 2019. gadā

Lauva

Lauvām šonedēļ vajadzētu uzturēt  iekšējo enerģiju. Viņu patronu planētas nebūs spēcīgas, bet šī situācija var būt lielisks stimuls, lai uzlabotu pašpārvaldes noderīgās prasmes un neatlaidību mērķu sasniegšanā. Vāja antagonista vājā pozīcija sola panākumus mīlestībā, un Lauvas varēs pavadīt romantisku randiņu, satikt interesantu vīrieti vai stiprināt attiecības.

Jaunava

Jaunavas garastāvoklis var pasliktināties, jo trūkst enerģētikas atbalsta no patrona Merkura. Pastāv iespēja, ka šīs zīmes pārstāvji vēlas iegremdēties darbā un ļaut visiem citiem gadījumiem vadīt nejauši. Romantiskais randiņš vai tikšanās ar tuviem draugiem palīdzēs izlabot situāciju. Kā arī sievietes var ņemt atpūtu un doties iepirkties, lai iegādātos suvenīrus jaungada brīvdienām un izkļūtu no biznesa rutīnas.

Svari

Šīs nedēļas laikā Svariem būs grūti sazināties ar pretējo dzimumu, jo Venēra vājinātā pozīcija. Jūs varat paaugstināt savu garu un izvairīties no konfliktiem, ja jūs novēršaties no darba un ņemat īsu pārtraukumu. Īstu draugu kompānija vai otra puse būs priecīgi, ja Svari dos viņiem laiku, lai pastaigātos pa krāsainām sniega ielām pilsētā. Vientuļajām sievietēm šajā laikā nevajadzētu doties mīlestības meklējumos: labāk ir veltīt brīvo laiku atpūstai vai gatavoties gaidāmajām brīvdienām.

LASI ARĪ: Horoskops 2019. gadam, katrai Zodiaka zīmei – vajadzēs paļauties uz loģiku un saviem instinktiem!

Skorpions

Skorpionus sagaida tikai vienā nelabvēlīgā dienā: 24.decembrī antagonista-Mēness pastiprinātais stāvoklis būs diezgan bīstams, tādēļ ir svarīgi saglabāt emocijas šajā dienā un neradīt konfliktu situācijas. Pārējā nedēļa paies mierīgi un veicinās ikdienas aktivitātes, darbu un nelielas izmaiņas. Atjauninot tēlu galveno svētku priekšvakarā, uzlabos garastāvokli un piesaistīs pretējā dzimuma uzmanību.

Strēlnieks

Nedēļā no 24. līdz 30. decembrim Strēlnieks nevarēs gūt panākumus: planētu neitrālā enerģija nesabojās plānus, kas nozīmē, ka pašreizējās septiņās dienās jūs varat veikt jebkuru darbu un atstāt laiku ģimenes un romantiskām sapulcēm. Galvenais ir pareizi sadalīt spēkus un vienlaikus neveikt vairākus uzdevumus. Turklāt jums nav jāuztraucas par sīkumiem, un tad viss notiek vislabākajā veidā.

Mežāzis

Mežāzis varēs labot kļūdas uzņēmējdarbībā un personīgajā dzīvē. Iespējams, ka viņi saņems ziņas no bijušā partnera, kurš vēlas satikties. Patrons Urāns tagad ir reverss, tādēļ iepriekšējo problēmu risināšana var būt veiksmīga. Pirmkārt, tas attiecas uz uzņēmējdarbības jomu: koriģējot visas iepriekš izdarītās nepilnības, Mežāzis varēs nodrošināt profesionālus panākumus 2019. gada sākumā.

LASI ARĪ: Kurām austrumu horoskopa zīmēm 2019. gadā veiksies

Ūdensvīrs

Ūdensvīram šonedēļ palīdzēs enerģētikas patrons Saturns. Planētas ietekme ļaus jums bez kavēšanās pabeigt aktuālos jautājumus un kļūdas, kā arī piedāvāt iespēju atklāt savus talantus. Harisma un šarms būs lielisks ierocis cīņā par personīgo laimi. Jaunas pozitīvas emocijas no romantiskiem randiņiem paaugstinās jūsu garu un iedrošinās ikdienas darbībās.

Zivis

Zivīm realizēt visas idejas, var traucēt novājināts Mēness. Tā negatīvās ietekmes dēļ konfliktu varbūtība palielinās, tāpēc rūpīgi jāuzrauga savas emocijas un vārdi. Jautājuma uzplūdumā Zivis var netīši aizvainot mīļotos vai kolēģus, un brīvdienu priekšvakarā sabojāts garastāvoklis ir bezjēdzīgs. Sadursmes var novērst ar pārbaudītām metodēm, kas nodrošina iekšējo līdzsvaru.

avots: dailyhoro

Leave a Comment