Horoskops 23.decembrim – nesāciet neko jaunu!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 23. decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Veiksmīga diena, lai sāktu jaunus darbus. Tiem, kuri apsver jaunu uzņēmējdarbības projektu, jāiesaista ietekmīgu personu atbalsts un apstiprināšana. Jūs varēsiet izrādīt talantu un demonstrēt uzņēmējdarbību. Sarunas ar partneriem sola veiksmīgu iznākumu. Jūs laiku pa laikam nevarat atcerēties par strīdiem, savstarpējiem pārpratumiem, strīdiem. Varbūt jūs piepildīsiet tos sapņus, kas pēdējā laikā jūs nav atstājuši.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – atveriet sevi pozitīviem notikumiem!

Vērsis

Izmantojiet katru iespēju, lai uzlabotu savu personīgo dzīvi. Parādiet gudrību un izturību – tas ir vienīgais veids, kā izvairīties no kļūdām saistībā ar dārgo cilvēku. Pavadiet svētdienu mierīgā ģimenes vidē. Kempings palīdzēs atjaunoties. Iespējamas Vese***as problēmas – ir ļoti iespējams stress. Būtu jāuzmanās no infekcijas slimībām, alkoholu nedrīkst ļaunprātīgi lietot.

Dvīņi

Diena ir saistīta ar piedzīvojumu, ceļošanu. Tā būs labvēlīga lietu pabeigšanai un sagatavoties āra aktivitātēm. Dienas otra puse ir labvēlīga notariālajiem dokumentiem, apelācijas priekšniekiem, iestādēm, institūcijām. Iespējams, ka jūs varēsiet mainīt notikumu gaitu savā labā.

Vēzis

Veiksmīga diena visā. Jums būs iespēja pārvarēt visus uzdevumus un šķēršļus paredzētajam mērķim. Nav izslēgts, ka jauni cilvēki, kuri ieies tavā dzīvē, bagātinās jūs ar idejām un piedāvās jums jaunas iespējas. Varbūt jūs saņemsiet pienācīgu atlīdzību par savu smago darbu. Ģimenē – pilnīga izpratne un mīlestība.

LASI ARĪ: Vārda spēks: kā sievietes runa ietekmē harmoniju, mīlestību un bagātību ģimenē

Lauva

Jūsu labā notiek neparedzēta notikumu kārta. Lai būtu laiks pabeigt visas plānotās lietas, ir ieteicams pareizi sadalīt savus spēkus starp darbu un mājām. Nesteidzieties vienoties, ja draugi piedāvā piedalīties kopīgā projektā. Nav izslēgti centieni saistībā ar negaidītiem viesiem.

Jaunava

Šī diena sola ievērojami mainīt tavu dzīvi. Gatavojies nopietnām pārmaiņām un mēģiniet izpildīt ilgtermiņa vēlmes. Jūs, iespējams, varēsiet sasniegt savus plānus. Ja rodas grūtības, meklējiet mīļotā atbalsta palīdzību. Ja jums ir jāveic lieli pirkumi, tad dariet to pirmajā dienas pusē.

Svari

Veiksmīga diena. Tā sola piesaistīt interesantus notikumus personīgajā un sabiedriskajā dzīvē. Jūsu dzīves potenciāls šodien būs aktuāls. Ja jums ir jauns bizness, dodieties uz priekšu! Bet atcerieties, ka jauni horizonti neatveras tik viegli, kā mēs gribētu. Romantiska tikšanās un attiecības ar mīļoto būs ilgi atmiņā.

LASI ARĪ: Karstie ziemas dzērieni: kā tos sagatavot un apvārdot labai veiksmei, labklājībai un Vese***ai

Skorpions

Jūsu melnā svītra tuvojas beigām. Piešķiriet šo dienu personīgiem jautājumiem, mājas uzlabošanai. Ja jums izdodas izdzīvot šajā saspringtajā fāzē, izvairieties no skandāla ar saviem draugiem un pārvariet citus šķēršļus savā ceļā – panākumi jums tiek garantēti.

Strēlnieks

Veiksmīga diena. Jūs varat viegli realizēt savus plānus. Veiksmīga būs sadarbība ar biznesa partneriem. Vienīgā problēma ar šo ļoti jauku dienu varētu būt strīds ar vīrieti no pietuvināto loka. Centieties parādīt gudrību un taktiku, lai konfliktu ilgstoši neizstieptu. Ja iespējams, pavadiet šīs dienas vakaru dabā.

Mežāzis

Diena ir labvēlīga ceļošanai, fiziskai darbībai, darījumiem ar nekustamo īpašumu. Jūs gaida biznesa un personiskie randiņi. Sarīkojiet sev un saviem mīļajiem mazu brīvdienu, bet vienlaikus izvairieties no pārmērībām pārtikā. Saziņa ar bērniem dos jums īpašu prieku.

LASI ARĪ: Jupiters Strēlniekā – vēlmju izpildīšanas laiks

Ūdensvīrs

Dzīves potenciāls augstā līmenī. Šī diena sāksies ar labām ziņām, turpināsies ar lieliem pārsteigumiem un beigsies ar universālu pieņemšanu. Veiksmīga iepirkšanās diena. Mēģiniet izbeigt ilggadējus strīdus ar radiniekiem vai tuvu cilvēku. Parādiet gudrību un taktiku – tas, iespējams, ir vienīgais veids, kā izvairīties no strīdiem.

Zivis

Vīriešiem-Zivīm zvaigznes iesaka kontrolēt emocijas, neriskēt – šī nav vispiemērotākā diena, lai sasniegtu panākumus profesionālu jautājumu risināšanā. Varbūt attiecību pasliktināšanās ar kādu no kolēģiem. Visticamāk, jūs vienkārši atkal nesapratīsiet.

avots: vedmochka

Leave a Comment