Kurām austrumu horoskopa zīmēm 2019. gadā veiksies

Jaunajā 2019. gadā spēks pāriet uz Dzelteno Zemes Cūku. Viņa būs lābvēlīga daudziem, taču dažām austrumu horoskopa zīmēm būs vairāk veiksmes nekā pārējiem.

Nopelnīt gada saimnieces labvēlību nebūs grūti. Visiem bez izņēmuma jāatceras, ka Cūka, kā arī izejošā gada simbols, suns mīl godīgus un pašpārliecinātos cilvēkus, kas ir spējīgi uz labiem darbiem un pašaizliedzīgu palīdzību. Eksperti iesaka iepazīties ar Jaunā gada visiem noteikumiem, lai saņemtu atbalstu no Dzeltenās Zemes Cūkas.

Cūka

Šīs zīmes pārstāvji jutīsies visērtāk. Viņi var droši plānot nopietnu problēmu risināšanu, veikt darījumus un sasniegt mērķi, neuztraucoties par kļūdām un problēmām. Gada patrons noteikti palīdzēs pārvarēt jebkādas grūtības, taču šim nolūkam Cūkām būs jārīkojas saskaņā ar viņu sirdsapziņu un nedrīkst maldināt citus cilvēkus, citādi veiksme no viņiem aizgriezīsies.

Lasi arī: Sieviešu horoskops 2018. gada decembrim – sagaidāma vilšanās!

Žurkas

Žurkām jābūt uzmanīgām karjeras jautājumos. Cūka nepieļaus krāpšanos, tāpēc ir jāpārbauda katrs solis. Žurkām nevajadzētu ļaut kaut kam notikt pašam par sevi, pat ja šķiet, ka iejaukšanās nav nepieciešama. Skauģi un nelabvēļi var kaitēt plāniem.

Vērsis

Veiksme gaida tos zīmes pārstāvjus, kuri veiks aktīvu dzīvesveidu. Aktīvā un ziņkārīgā 2019. gada saimniece nemīl slinkus cilvēkus, tādēļ Vērsim nevajadzētu sēdēt. Daudzveidīga attīstība un jaunas zināšanas palīdzēs sasniegt panākumus, un  imūnsistēmas stiprināšana palīdzēs izvairīties no slimībām.

Tīģeris

Atbildīgajiem Tīģeriem, 2019.gads dos daudz patīkamu notikumu. Jo vairāk viņi mēģina, jo labāk viņi var sasniegt. Šīs zīmes pārstāvji atvērs visas durvis, bet viņiem būs jāizvēlas viena. Attīstība izvēlētajā virzienā dos labu veiksmi.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment