Sieviete, kura ir pārcietusi divas mastektomijas, piedalījās atklātā fotosesijā – brīnišķīgas bildes!

Džeja palika bez matiem un abām krūtīm. Ja mati vēl atauga, tad problēmas radīja krūtis. Sievietei šķita, ka viņa izskatās pēc vīrieša. Taču arī no krūšu atjaunošanas operācijas Džeja atteicās. Viņa uzskatīja, ka silikona implanti mūžīgi atgādinās par reiz zaudētajām krūtīm.

1

Tā vietā sieviete palūdza ārstiem pēc iespējas uzmanīgāk un akurātāk uzlikt šuves, lai tās nevarētu tik izteikti redzēt. Kad Džeja pēc kl**ikas atgriezās mājās, viņa uz pāris dienām ieslēdzās savā istabā, lai visi viņu liktu mierā. Tas laiks Džejai bija nepieciešams, lai pieņemtu sevi un saprastu, ka nekas vairs nebūs tāds kā agrāk.

2

Lai arī bija ļoti grūti, Džejai tas tomēr izdevās. Bija nepieciešams ilgs laiks, lai saprastu, ko tālāk darīt. Ar vienu gan viņai ir ļot paveicies – ģimeni. Viņas ģimene, vīrs ar trīs bērniem, atbalstīja sievieti ar visiem 100%, un tas jau ir ļoti daudz! Pēdējais pavērsiens viņas dzīvē bija fotosesija, kuru iespējams aplūkot zemāk.

Lasi vēl: Modele, kurai ir vēzis, parāda, ko nozīmē īsts skaistums; iedvesmojošs stāsts!

3 4 5 6 7 8 9

Bez matiem un krūtīm jūtos kā puisis, taču tagad jau viss ir kārtībā.” Džeja apgalvo, ka visgrūtākais bija tieši pirmais gads pēc operācijas. “Es vēlos, lai visas sievietes saprot, ka pieņemt sevi tādu, kāda esi bez krūšu rekonstrukcijas, ir ļoti grūti, bet tas ir paveicams. Protams, ka to pieņemt nav viegli – tam tā nemaz nav jābūt. Taču nevajag arī baidīties.”

“Es nevaru teikt, ka bez krūtīm sieviete izskatās skaisti. Drīzāk otrādi. Tas nav kaut kas tāds, ar ko kādreiz dzīvē cerēju sastapties, taču es tik un tā jūtos lieliski. Turklāt es cenšos to nemaz neslēpt. Šobrīd man gurni ir daudz izvirzītāki nekā krūšu daļa, taču es par to nesatraucos – iztaisnoju muguru, pasmaidu un dodos dzīvē tālāk!”

11

Šī sieviete ir lielisks piemērs tam, ka cilvēkam izdodas ne tikai samierināties, bet arī tiešām pieņemt sevi tādu, kāds viņš ir. Nevar necienīt šādu cilvēku!

10

Avots: ofigenno.com

Leave a Comment