Sievietes pateicības vēstule bijušā drauga jaunajai mīļotājai ir aizkustinājusi visu pasauli!

Viņa publicēja fotogrāfiju ar savu meitu un bijušā drauga jauno draudzeni, kur abas rāda smieklīgas sejas izteiksmes, un ierakstīja vēstījumu visām mammām, kuras nav spējušas sadzīvot ar bērnu jaunajām pamātēm un patēviem.

2

Šī ir manas meitas tēva draudzene. Jaukākais, kas var būt! Esmu ļoti pateicīga viņai, jo viņa pabaro manu meitu, rūpējas, pērk dāvanas un kopumā pieņem viņu kā pati savu bērnu. Kāpēc visas mammas ir tik dusmīgas un greizsirdīgas pret citām sievietēm? Kurš ir teicis, ka mēģināt būt par mammu svešam bērnam ir viegli? Kad kāda to mēģina darīt, neatgrūdiet viņu! Viņām noteikti nevajag drāmu, jo tad jums būtu jātiek galā ar ļauno pamāti, un tādas tiešām eksistē. Es tādas redzu it visur. Bērnam var būt divas mammas, un manā skatījumā – jo vairāk cilvēku manu bērnu mīl, jo laimīgāka es esmu. Es nekad viņai neliktu justies kā svešiniecei un esmu ļoti pateicīga par šo meiteni.

Dāmas, pieaudziet un esiet labas mammas, neuztraucoties par to, kas rakstīts jūsu bērna tēva draudzenes Facebook lapā un Instagram kontā, lai arī bērns ir jums blakus. Vairāk mīlestības un mazāk naida!”

Lasi vēl: Bijusī sieva neatstāja vīram neko, izņemot suni; lūk, ko viņš izdarīja…

1
Vēstules autore Odrija Nikola

Šis ieraksts ātri vien ieguva milzīgu popularitāti un arī pozitīvas atsauksmes un atbalstu. Vienā no komentāriem kāda lietotāja rakstīja: “Mana mamma devās pusdienās ar manu pamāti, kad viņa ar tēvu uzsāka nopietnas attiecības. Viņas ļoti labi sapratās un kļuva par draudzenēm. Mēs pat kopā ar mammu, tēti un pamāti pavadījām brīvdienas. Kad tētis un pamāte izšķīrās, viņa ar manu mammu joprojām palika draudzenes. Mums bērniem tas tiešām atviegloja dzīvi.”

Avots: viralthread.com

Leave a Comment