Šis brīnumlīdzeklis iznīcinās zobu iekaisumus un nogalinās kaitīgās baktērijas!

Kā skalot muti ar eļļu?

Ļoti vienkārši. Ielej mutē pāris tējkarotes augu eļļas, piemēram, kokosriekstu, sezama vai olīveļļu un skalo to mutē 20 minūtes. Tad izspļauj eļļu, pēc skalošanas tai būtu jābūt biezākai un jāiegūst pienaina nokrāsa. Nekādā gadījumā nenorij to, jo tur būs sakrājies pamatīgs daudzums baktēriju. Kārtīgi izskalo muti, izmantojot ūdeni. Pēc tam iztīri zobus. Vislabāk šo metodi pielietot no rīta, pirms ēšanas vai dzeršanas. Ja sastopamas nopietnākas infekcijas, saslimšanas procedūru var veikt arī pirms katras ēdienreizes.

Pēc nedēļu ilgas mutes skalošanas zobi kļūs baltāki un spīdīgāki.

Ja vēlies, vari augu eļļai pievienot klāt arī pāris pilienus ēteriskās eļļas, ieteicams izmantot: piparmētru, kanēļa, krustnagliņas un citas ēteriskās eļļas.

Tavs ķermenis uzglabā toksīnus siekalu dziedzeros. Skalojot muti ar eļļu, izdalās lielāks daudzums siekalu. Siekalās esošie toksīni tiek iesprostoti eļļā, kuru tu pēc tam izpļauj.

No visām augu eļļām, kokosriekstu eļļa būs vismaigākā. To izmantot iesaka mutes higiēnas eksperti.

Pēc mutes dobuma skalošanas ar eļļu zobi kļūs baltāki, bet to emalja paliks gludāka. Papildus, tu vairs neievērosi aplikuma nogulsnes uz zobiem.

Skalojot mutes dobumu ar eļļu iespējams izvairīties no:

Zobu kariesa;

Nepatīkamas elpas;

Asiņojošām smaganām;

Sirds slimībām;

Zobu dzeltes;

Kakla gļotādas sausuma;

Caurumu veidošanās zobos;

Imūnsistēmas darbības traucējumiem;

Aknes uzliesmojuma

Avots: topratedviral.com

Leave a Comment