Šis pāris adoptēja trīnīšus, bet drīz pēc tam saņēma šokējošu ziņu!

Bet dažas nedēļas pirms dzemdībām māte pārsteidza ar ultrasonoskopijas rezultātiem – bija gaidāmi trīnīši! Acīmredzot par to jau bija zināms iepriekš, bet mamma baidījās to atklāt pārim. Viņa bažījās, ka neviens negribēs adoptēt uzreiz trīs mazuļus.

Tomēr Sāra un Endijs šo ziņu uztvēra pozitīvi. Viņi nolēma, ka tā ir likteņa dāvana. Vēl pavisam nesen viņiem nebija neviena bērna, bet nu jau būs trīs.

Dzemdības notika nedaudz pirms laika, bet mazuļi piedzima veseli un stipri. Rezultātā pāris kļuva par vecākiem puisītim Džoelam, un meitenītēm Hannai un Elizabetei.

Bet pavisam drīz pāris saņēma satraucošu ziņu! Par spīti visām ārstu prognozēm, Sāra bija palikusi stāvoklī|!

Pēc pirmā ultrasonogrāfijas izmeklējuma Endijs jautāja Sārai: ”Nu ko, puika?”. Pēc kā sieva atbildēja: ”Jā, viens būs zēns…” Džastinsu pāris gaidīja dvīņus – meitu un puiku. Dēlam viņi deva vārdu Endrjū, bet meitai – Ebigeila.

”Tas ir neticami! Vēl gadu atpakaļ mēs varējām tikai sapņot par bērniem, bet tagad mums to ir veseli pieci!” – sajūsmināti stāsta Endijs.

Protams, audzināt piecus mazuļus nav viegli. Tikai autiņbiksītēm ir vajadzīgi 300 dolāru nedēļā, bet jaunie vecāki pat neatceras, kad pēdējo reizi gulēja ilgāk par trīs stundām diennaktī. Bet tik un tā. viņi uzskata sevi par laimīgāko ģimeni visā plašajā pasaulē.

Ja tevi aizkustināja, vai iedvesmoja šis stāsts, tad padalies ar to, lai arī tavi draugi uzzina, ka sapņi piepildās un brīnumi notiek!

Avots:

dievietei_logo1

 

Leave a Comment