Spilgti zaļie, veģetārie kāpostu tīteņi. Pārsteidzoši garšīga recepte

Pagatavošana

1. Olīveļļu sakarsē uz vidējas uguns. Pievieno sīpolu un sautē, līdz kļūst caurspīdīgs. Pievieno sāli, papriku, čili, ķimenes, samaisa un turpina gatavot, kamēr sāk izplatīties raksturīgais aromāts.

2. Pievieno rīsus un vairākas minūtes maisot vāra, līdz parādās zeltaina nokrāsa. Pielej buljonu, ļauj uzvārīties un vāra 45-55 minūtes, kamēr rīsi mīksti.

3. Pieber dzērvenes, mandeles, garšaugus un noliek malā.

Lasi arī: Kādas sievietes viņu piesaista, balstoties uz viņa Zodiaka zīmi!

4. Lielā katlā uzvāra ūdeni. Kāposta lapas blanšē, līdz tās kļūst spilgti zaļas. Izņem no verdošā ūdens un ātri ieliek ledoši aukstā ūdenī.

5. Lai izveidotu katru tīteni, liek 1/4 glāzes pildījuma uz katras lapas, ieloka sānus uz iekšu un satin.

COMMENTS

Leave a Comment