Tikai pāris minūtes Tava laika ik dienu un Tu kļūsi laimīgāks!

1. Trīs lietas par kurām pateikties

Es strādāju ar lielu finanšu uzņēmumu un mēs viņiem likām izpildīt šo uzdevumu 21 dienu, bet tas nenostrādāja. Šie cilvēki katru dienu bija pateicīgi par vienu un to pašu: veselību, darbu un ģimeni. Uzdevuma mērķis bija ievērot jaunas lietas, par kurām būt pateicīgiem.

Šis paņēmiens darbojas tikai tad, ja mēs koncentrējamies uz specifiskām lietām. Tu nevari teikt: “Esmu pateicīga par savu dēlu.” Tā vietā, sakot: “Es esmu pateicīga par savu dēlu, jo viņš šodien mani apskāva, tas nozīmē, ka viņš mani mīl,” specifiskums ļauj smadzenēm domāt optimistiski. Šis paņēmiens iedarbojas gan uz 4 gadus veciem bērniem, gan 84 gadus veciem, īgniem opapiem.

2. Dubultotājs

Katru dienu, velti vismaz divas minūtes, lai atsauktu atmiņā kādu pozitīvu pieredzi, kas ar tevi notikusi pēdējo 24 stundu laikā. Mēģini atcerēties katru sīko šī notikuma detaļu. Tas strādā tādēļ, ka smadzenes nespēj atšķirt vizualizāciju no īstā notikuma. Tas nozīmē, ka tu esi dublējis ļoti svarīgu pieredzi. Dari to 21 dienu, tad smadzenes šos punktus savienos tavā vietā, piešķirot tavai dzīvei trajektoriju.

3. Jautrie piecpadsmit

15 minūtes kardiovaskulāro vingrinājumu dienā. Šīs sportiskās aktivitātes ir ekvivalentas antidepresantu lietošanai sešus mēnešus, bet bez recidīva riska divu gadu laikā.

Tā nav antidepresantu noniecināšana. Tā ir indikācija, ka vingrinājumi darbojas, pozitīvi iespaidojot tavas smadzenes.

4. Elpo

Šo mēs darījām uzņēmumā Google. Mēs likām viņiem rokas noņemt no klaviatūras, divas minūtes dienā. Un no multidarbošanās, pievērsies savai elpošanai, kā mēs ieelpojam un izelpojam. Tas palielina tava prieka līmeni. Tas pazemina stresu. Un tas aizņem vien divas minūtes.

5. Apzināta labestība

Pēdējais ieradums ir visspēcīgākais, kādu esam redzējuši. Katru dienu velti divas minūtes, lai uzrakstītu īsu e-pastu kādam cilvēkam un viņu paslavējot. Katru dienu raksti e-pastu kādam citam cilvēkam.

Cilvēki, kas šo paņēmienu izmanto ne tikai saņem atpakaļ pozitīvas vēstules, bet arī tiek uzskatīti par pozitīviem līderiem. Sociāla komunikācija ir arī ilgtspējīgas laimes pamatā.

Avots: independent.co.uk

Leave a Comment