Tikai pirms diviem gadiem šī bija sakumpusi omīte, kura knapi staigāja… Lūk, kas viņai palīdzēja!

Kā izārstēt skoliozi?

Kopš šī brīža jogu mīlošā vecmāmiņa ir mans elks! Ilgus gadus viņu mocīja sāpes mugurā: vairākus gadus ilgušā skolioze nedeva viņai mieru. Skolioze izraisa akūtas sāpes un iekšējo orgānu funkciju traucējumus.

Sāpes kļuva par Annas dzīvesbiedru, kas katru dienu radīja diskomfortu. Daudzus gadus sieviete gāja sakumpusi. Ikdienā bieži nākas redzēt sakumpušas omītes. Žēl, ka šī Sli**ba piemeklē tik daudzus!

2

Sli**bas iemesls – nezināšana, ka fiziskās aktivitātes bērnībā ir ļoti svarīgas. Īpaši bērniem nepieciešams izkustēties no rītiem. Ja tas būtu darīts, tad ar šo slimību nesirgtu katrs otrais cilvēks.

Ko tik Anna nemēģināja, lai tiktu vaļā no sakumpuma un lielajām sāpēm. Adatu terapijas, fizioterapija, manuālās terapijas, masāžas – tas viss radīja tikai īslaicīgu labumu.

3

2014. gadā, kāpjot pa kāpnēm, Anna sajuta ļoti asas sāpes mugurā. Radinieki viņu ielika ratiņkrēslā. Sieviete bija zaudējusi cerību kādreiz atkal staigāt…

4

Taču brīnumi notiek, pat ar cilvēkiem Annas vecumā. Mūsu stāsta varone pierādīja, ka skoliozi ir iespējams ārstēt.

Annas mazmeita sāka nodarboties ar jogu un pat kļuva par instruktori. Viņa gribēja palīdzēt savai omītei un palūdza draudzenei, kas ir muguras saslimšanu speciālists, palīdzēt viņai.

5

Lai nostātos uz kājām un iztaisnotu muguru, Annai bija nepieciešami divi gadi. Ar jogu viņa nodarbojās tikai reizi nedēļā. Tādiem rezultātiem noteikti jānāk no ļoti labiem paņēmieniem!

Anna iesaka ar jogu nodarboties visiem vecāka gada gājuma cilvēkiem. Elpošanas un fiziskie vingrinājumi var atrisināt jebkādas Vese***as problēmas – pat vissmagākās!

6

 

 

Leave a Comment