Uzzini, kāpēc viņš dara šīs lietas- dīvainākie vīriešu ieradumi

Kāpēc vīriešus tik ļoti uzjautrina lēts humors?

Tas ir kā likums – cilvēki smejas par lietām, kas viņiem liek justies neērti, turklāt vīrietis pat ļaunākajos sapņos negribētu tikt pazemos, tāpēc viņš labprāt noskatās, kā tas notiek ar citiem.

Kāpēc viņi tik  nevērīgi izturas pret nekārtību?

Tevi var kaitināt n-tajās vietās nomestie džinsi un zeķes, kā arī mēneša avīžu čupa pie gultas, taču viņš to pat neievēro! Tā ir bioloģiski un sociāli izskaidrojama rīcība – sieviete izjūt sabiedrības spiedienu, ka viņai ir jārada mājīga un komfortabla vide, taču vīrieša pašlepnums un pašvērtējums ir atkarīgs no vides, kas ir ārpus mājas, tāpēc viņa birojs varbūt perfekti sakārtots, kamēr paša dzīvokļa sakoptība viņam noteikti nav prioritāte.

Kāpēc uz garu e-pasta vēstuli viņi atbild divos teikumos?

Lai izstāstītu to, ko dienā esi piedzīvojusi, Tu savam vīrietim uzraksti gluži vai romānu, bet viņš atbild īsi un strupi, turklāt no sērijas – “Tu esi malacis! Ko ēdīsim vakariņās?”. Vairumam vīriešu virtuālā komunikācija ir tikai informācijas nodošanas veids, nevis dziļa un intīma savienošanās ar otru cilvēku. Viņš izšķir punktus, kas viņu uzrunā viskonkrētāk, atbildēt uz katru vēstulē minēto sīkumu viņam nešķiet lietderīgi.

Kāpēc vīrieši var stundām “ņemties” ap datoru vai citiem gadžetiem?

Sauc to par neprātu, bet patiesībā viņam patīk uzzināt, cik tālu viņam ir atļauts darboties, lai tehniskais brīnums saplīstu. Pēc tam vīrietis gūs baudu no tā labošanas procesa un funkciju apgūšanas.

Kāpēc ir tā, ka, tiklīdz attiecības kļūst nopietnas, daži vīrieši paliek tramīgi?

Tu beidzot nolem, ka Jums viss sāksies pa īstam un nopietnam, taču viņš pēkšņi sāk Tevi atgrūst. Realitāte ir tāda, ka pat fiziskā līmenī šajā brīdī vīrietī cīnās divi spēki. Kamēr oksitocīns – hormons, kas rūpējas par sasaisti, liek viņam vēlēties gan garīgu, gan fizisku tuvību ar sievieti, tikmēr testosterons kliedz, ka ir jābūt brīvam un jāsaglabā neatkarība.

Kāpēc vīrieši spēlē patiešām muļķīgas spēlītes?

Tukšo alus bundžiņu dauzīšana ar akmeni vai papīra bumbiņas mešana papīrgrozā Tev var šķist muļķīga nodarbe, taču viņam par to ne silts, ne auksts. Vīriešiem ir svarīgi gūt pārliecību, ka viņi var jebko un dara visu, lai to apgūtu – pat tad, ja iegūtajām prasmēm nav lielas nozīmes.

Leave a Comment