Viena pati tumsā: meitenīti ieslēdza dienas aprūpes centrā

Viņas izmisušais tēvs, Kornēlijs Džounss, stāsta, ka ieradies dienas aprūpes centrā, lai izņemtu savu meitiņu 15 minūtes pirms darba laika beigām, bet tur neviena nebija.

“Es biju pārbijies un man bija sāpīgi uz visu noskatīties, jo zināju, ka viņa ir viena pati tumsā, un es nevarēju pie viņas nokļūt,” viņš pastāstīja kanālam Fox 32.

Tēvs piezvanīja glābšanas dienestiem, un ugunsdzēsējiem nācās ar spēku atlauzt durvis, lai raudošo bērnu nogādātu drošībā. Mokpilnā glābšanas operācija nofilmēta ar telefonu.

Džounss stāsta: “Es nezināju, kur viņa ir. Es viņu dzirdēju, bet nevarēju ieraudzīt. Viens no Pol***jas virsniekiem uzspīdināja gaismu – pa kreisi un tad atpakaļ pa labi, – un tajā brīdī es viņu redzēju rāpojam uz mūsu pusi, un man likās, ka sirds apstāsies.”

1 2 3

Ar telefonu uzņemtajā video redzams, kā policists sauc Džorniju, Viņa skaļi raud, bet neviens nevar viņu ieraudzīt, līdz viens no virsniekiem uzspīdina gaismu tieši tur, kur atrodas meitenīte.

Viņas tēvs, kurš visu laiku bija kopā ar glābēju komandu, pastāstīja, ka tikai tad, kad beidzot varējis turēt rokās savu meitiņu, viņš pievērsies aprūpes centram.

“Lai nu ko, bet centrs ir jāslēdz ciet. Kurš gan atstāj mazu bērnu vienu. Man vienalga, cik viņš vecs, tas ir bīstami.”

Bērnu un ģimenes lietu departaments sācis izmeklēšanu saistībā ar notikušo dienas aprūpes centrā, kuram pirms tam neesot bijuši nekādi pārkāpumi.

4 5

Centra darbinieki Džounsam stāstīja, ka vēl atradušies tur, kad viņš ieradies.

Aprūpes centra direktore atvainojusies Džornijas mātei, Kvanešai Borumai, kas atstāsta sarunu: “Viņa man teica, ka darbinieki Džorniju noturējuši par lelli, bet viņa nav tik maza, lai izskatītos pēc lelles, – viņi tikai izdomā attaisnojumus.”

Avots: www.dailymail.co.uk

Leave a Comment