Viņa domāja, ka draugs viņu krāpj, tomēr atklājās kas DAUDZ šausmīgāks!

Šokējošā kārtā krāpšana netiek novelta uz kādu naktsklubā vai bārā satiktu sievieti, bet gan uz Džindžeras pašas māti!

Likmes ir visai augstas. Pāri pēc bērna zaudēšanas Džindžeras māte uzaicināja padzīvot viņas mājā, līdz abi atkal spēs nostāties uz savām kājām.

Radījumā redzams, ka pirms ar melu detektoru noskaidrotās informācijas atklāšanas Breds ienāk studijā un nometas uz viena ceļa pie Džindžeras kājām, lai bildinātu viņu. Lai arī publiska bildināšana ir visai muļķīga iecere labākajos no gadījumiem, raudošajai sievietei televīzijas raidījuma vadītājs iesaka pagaidīt ar lēmuma pieņemšanu, līdz viņa uzzinās melu detektora rezultātus.

Lasi vēl: Es atbrīvojos no aknes nedēļas laikā!

Tas bija visai labs ieteikums, jo iegūtā informācija liecina, ka Breds un Džindžeras māte ir pārgulējuši viens ar otru. Džindžere, kuru pievīlis kā draugs, tā māte, salūzt un nespēj vairs valdīt emocijas.

Lūk, skaties video:

Par spīti zālē esošo skatītāju saceltajam troksnim, māte uzsver, ka starp viņu un Bredu nekas tamlīdzīgs nav noticis, visi šķiet pārlieku satracināti, lai to ņemtu vērā.

Tas ir bēdīgs stāsts ar visnotaļ bēdīgu iznākumu Džindžerei. Tā ir mācība arī viņas draugam – publiska bildināšana ir vissliktākā ideja, kāda vien var ienākt prātā, it īpaši tad, ja tu piedalies televīzijas šovā, kurā tūliņ tiks atklāts, ka pārgulēji ar mīļotās sievietes māti.

Avots: viralthread.com

Leave a Comment