Viņš iegādājās lētus laulības gredzenus, un pārdevēja par to pasmējās – neticami!

Uzzinot par Arielas nepatīkamo pieredzi vietnē Facebook, uzņēmuma pārstāve sazinājās ar viņu un atvainojās par veikala darbinieces rīcību, un Ariela pieņēma atvainošanos.

Atvainojoties šai sievietei, Pandora veikalu tīkla pārstāve lūdza nosaukt konkrētās darbinieces vārdu un veikala adresi, taču Ariela atbildēja, ka viņas mērķis nebija vairot negācijas.

Mana ieraksta mērķis nebija panākt, ka kādu atlaiž. Ja es to būtu gribējusi, tad būtu sūdzējusies veikalā uz vietas. Manuprāt, šī ieraksta straujā izplatīšanās internetā jau ir pietiekams signāls viņai,” stāsta Ariela. Uzņēmums piedāvāja nosūtīt Arielai rokassprādzi, lai atlīdzinātu par nepatīkamo pieredzi.

3AF76AC900000578-0-image-a-3_1481135849416

Ariela ir pilna laika studente Tenesī štata universitātē, bet Kvins strādā autoservisā par palīgu. Katru mēnesi viņi knapi savelk galus kopā, tāpēc nevarēja sakrāt naudu greznām kāzām. Līgavas kāzu kleita izmaksāja 30 ASV dolāru, un Kvins to bija iegādājies kādā izpārdošanā. 30 minūtes pēc sarakstīšanās Kvinam bija jādodas atpakaļ uz darbu, bet jaunā sieva turpināja svinības, ēdot pankūkas kopā ar divām labākajām draudzenēm, kuras bija ieradušās uzņemt fotogrāfijas.

Lasi vēl: Seši veidi, kā panākt lielisku laulības dzīvi!

3AF76AC300000578-0-image-a-2_1481135824405

Savā Facebook ierakstā Ariela aprakstīja to, kā viņas līgavaiņa sejas izteiksme mainījās uzreiz pēc pārdevējas piezīmes. “Viņš uzreiz sajutās kā neveiksminieks un vairākkārt man pārjautāja: “Vai tev tiešām patiktu šie gredzeni? “Vai esi pārliecināta, ka tie būs labi?” Viņš ļoti pārdzīvoja par to, ka nedarīs mani laimīgu un ka es nevēlēšos viņu precēt, jo gredzeni nebija dārgi vai spīdīgi.”

Viņa turpināja: “Kurā brīdī mūsu nācija nolaidās līdz tādam līmenim, lai domātu, ka vīrietis var patiesi mīlēt sievieti tikai tad, ja viņai nopērk 3 000 un vairāk dolāru vērtas rotaslietas un pierāda savu mīlestību ar jau minēto spīdīgo gredzenu? Protams, tie ir jauki un sniedz patīkamas emocijas, un es nemēģinu noniecināt jūsu pieredzi, bet kad tas kļuva par galveno? Kāpēc materiālās lietas tiek pielīdzinātas mīlestībai?”

Šo ierakstu izlasīja un ar to dalījās tūkstošiem sociālo tīklu lietotāju, kuri piekrita Arielas antimateriālistiskajam vēstījumam.

Avots: dailymail.co.uk

Leave a Comment