Vīrietim “draudziņš” bija iestrēdzis aizkaru stangu gredzenos, līdz palīdzēja ugunsdzēsēji

50 gadus veco vīrieti nogādāja Slim**cā pēc tam, kad riņķos bija iesprūdusi viņa mantība. Tomēr, mediķiem nebija nepieciešamā aprīkojuma, lai noņemtu šos riņķīšus, tādēļ tika izsaukti ugunsdzēsēji.

Ugunsdzēsēji vairāk kā stundu pūlējās atbrīvot vīrieša locekli, pēc ārsta izsaukuma. Viņi izmantoja specializētus griešanas instrumentus un uzmanīgi atbrīvoja locekli no gredzenu tvēriena, kas citādi varēja beigties ar neatgriežama zaudējuma nodarīšanu.

Vīrietis vēl joprojām ārstējās Slim**cā pēc šī negadījuma. Vese***as dienesta pārstāvis pastāstīja: „Viņš ir saņēmis medicīnisku un psiholoģisku palīdzību, lai spētu pārvarēt apkaunojumu, ko izraisījusi šī situācija.”

Ugunsdzēsēju brigāde pastāstīja, ka šāda veida incidenti notiek aptuveni trīs vai četras reizes gada laikā, jo daži cilvēki ļoti radoši pieiet savas seksuālās baudas paaugstināšanai.

  1. gadā jau notikuši divi šāda rakstura negadījumi.

COMMENTS

  • <cite class="fn">Frants</cite>

    Tas bija Valmierā , ja kas !

  • <cite class="fn">Ilona Niedre</cite>

    AizSkaru? Līmenis tāds pats kā stangas riņķos bāzējam…..

  • <cite class="fn">GG</cite>

    Tad jau dikti labi stāvēja,ja iesprūda.

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment