Desmit vispieprasītākās diētas Google meklētājā

 

Kāpostu diēta

2

Kāposti ir ļoti labi diurētiķi, kas palīdz attīrīt organismu, taču tieši šī iemesla dēļ jāsaprot, ka nedrīkst pārspīlēt ar to daudzumu. Šo diētu rekomendē tad, ja rezultāts un ķermeņa attīrīšana ir nepieciešama ļoti ātrā laikā.

Ār*tējošā diēta

Tās ilgums ir maksimums 15 dienas, kuru laikā iespējams pazaudēt pat 10 kilogramus. Tā veidota no pieciem ļoti precīzi izplānotiem ēdieniem, kuru sastāvā ir ļoti daudz minerālvielu un vitamīnu.

Hrono diēta

Pats labākais Hrono diētā ir tas, ka nav nepieciešams atteikties no saviem iemīļotajiem ēdieniem. Tos nepieciešams savienot pareizās kombinācijās un ēst noteiktos laika intervālos. Pats interesantākais ir tas, ka šī diēta neaizliedz ēst saldumus, maizi un gaļu.

Atkinsa diēta

atkinsa

Šajā diētā olbaltumvielu lietošana netiek ierobežota, tādēļ atļauts ēst gaļu, zivis, olas, sieru, olīvas un veselīgās eļļas.

Taču alkohols, cukurs, jogurts, augļi, piens, graudaugi, makaronu un miltu izstrādājumi ir aizliegti.

Okinavas diēta

Šī diēta sastāv no graudiem, tofu, svaigiem dārzeņiem un treknām zivīm. Nelielos daudzumos atļauts lietot alkoholu, piesātinātos taukus un nedaudz saldumu.

Olbaltumvielu diēta

Diēta lielu popularitāti ieguvusi tādēļ, ka, to ievērojot, nav nepieciešams badoties. Tā balstās tikai uz olbaltumvielām. Brokastīs jāēd olas, bekons, desas, šķiņķis. Pusdienās jāēd rostbifs, tuncis un pilngraudu maize. Vakariņās – vistas gaļa, cūkgaļa vai zivis.

Lasi vēl: Pasaulslavena diēta, īpaši patiks mammām!

Citrusu diēta

Citrusu diēta rekomendē dienu sākt ar oranžo krāsu. Pusdienās un vakariņās varat klāt pievienot arī maizes gabaliņu. Diētas ilgums – 15 dienas.

Augsta olbaltumvielu satura (gaļas) diēta

Šī diēta ļauj uzturā lietot ļoti daudz olbaltumvielu, taču ogļhidrāti ir kategoriski aizliegti.

Dukana diēta

Diēta sastāv no 10 etapiem. Pirmajā tiek lietotas olbaltumvielas, otrajā etapā lēnām ēdienkartei tiek pievienoti arī dārzeņi. Trešajā etapā jāliek klāt augļi un pilngraudu maize. Ceturtais etaps ir tāds pats kā pirmais, piektais etaps ir tāds pats kā otrais, un tā līdz pat 10. etapam tie atkārtojas.

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment