Sastāvdaļas
- 500g vistas filejas
- 1 kokosrieksts
- 2 olas
- saldā čili mērce
Pagatavošana
- Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem. Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru
- Vistas filejas sagriezt garās strēmelītēs. Var uzreiz ņemt mazās vistas filejas.
- No koksrieksta notecināt šķidrumu, atdalīt mīkstumu. Olas uzputot ar notecināto šķidrumu. Mīkstumu sarīvēt skaidiņās uz dārzeņu rīves.
- Vistas gabaliņus vispirms iemērkt olas maisījumā, tad kokosa skaidiņās. Sagatavotas filejas sakārtot uz cepešpannas un cept apm. 15 min, līdz vista ir gatava.
- Pasniedz ar saldo čili mērci.
- Porcijas : 6-8
Avots: