Zinātnieku atklājums, kas iespējams šokēs jebkuru

Izrādās, ka vairums cilvēku cieš no apnojas miega laikā. Un tikpat daudz nemaz nenojauš par to. Un šis stāvoklis var novest pie letālām sekām, tā kā elpošana var tā arī neatsākties. 

Zinātnieki izpētīja 8000 cilvēkus – gan gados vecus cilvēkus, gan arī jauniešus. 80% no dalībniekiem cieta no elpošanas apstāšanās miega laikā, par to pat nezinot. Par iemesliem apnojai un bezmiegam tiek uzskatīta depresija un nepatikšanas, kurās iekļūst ikdienā. 

Kā parādīja aptaujas, neviens no dalībniekiem pat nezināja, ka viņiem ir šāda veida problēma. Visiem no rīta bija slikta pašsajūta, kā arī sajuta organisma vājumu un nespēku. Un ja jums ir zināma šī simptomātika, ārsti iesaka vērsties pie ārsta, atgādinot, ka elpošana var apstāties. 

 

Avots: myjane.ru 

COMMENTS

  • <cite class="fn">ance</cite>

    Jus varat ludzu beidzot visu rakstu rakstiit vienā lapā?! Kaitina, kad no telefona sēžu, atveras pirmā lapa, tad vēl āspiež un jāgaida, līdz kamēr ielādē vēl nākamo lapu. Ttad uzlec miljons tizlas reklāmas pa virsu un beigās esmu tik nokaitināta, ka negribu pat vairs neko lasīt!!!

  • <cite class="fn">eko</cite>

    tads fufelis:)) visiem tagad jaskrien pie arsta,jo kautkads apdzeries zinatnieks kautko izmurgojis

Leave a Comment