7 žesti un pozas, no kurām ikvienam ir jāatbrīvojas

Cilvēki bieži vien nepamana, ka viņiem rodas slikti ieradumi. Ķermeņa valoda var daudz pateikt par personību un jūtām. Jums vajadzētu zināt, no kādiem ieradumiem dzīvē jāatbrīvojas.

Sakņupis

Jūsu stāja var daudz pateikt par jūsu pašapziņas līmeni. Ja jūs esat sakņupis, tas liecina par to, ka jūtaties nedroši. Turklāt, ja jūs nekoriģējat savu stāju, šāda stāja var kļūt par ieradumu.

Kāju vai roku krustošana

Daudziem cilvēkiem ir dabiski sēdus sakrustot rokas un kājas. Tomēr, ja ar kādu runājat, tas var kļūt par aizsargreakciju. Šādā veidā jūs varat sūtīt ziņu, ka neesat gatavs komunicēt ar otru personu vai uzklausīt, ko tā vēlas pateikt. Ja rokas un kājas turēsiet savilktas pie sevis, jūs izskatīsieties pārliecināts.

Kakla berzēšana

Kakla berzēšana var palīdzēt mazināt stresu. Vai varbūt jūs to darāt, lai mazinātu spriedzi kaklā, pat ja nekas jūs nesatrauc. Jebkurā gadījumā ņemiet vērā, ko darāt ar rokām, un centieties no tā pēc iespējas izvairīties. Pretējā gadījumā tas var parādīt jūsu nemieru un diskomfortu citiem cilvēkiem.

Nagu graušana

Vēl viens ieradums, kas citiem cilvēkiem parāda, ka esat nervozs, ir nagu graušana. Tas var palīdzēt jums mazināt stresu, bet arī pastāstīt viņiem, kā jūs jūtaties. Tas var arī novērst uzmanību no cilvēka, ar kuru sarunājaties, un viņam tas var pat šķist pretīgi. Turklāt tas kaitēs jūsu nagu stāvoklim. Un, tā kā cilvēki jūs vērtē pēc izskata, jūs varat atstāt sliktu iespaidu.

Izvairieties no acu kontakta

Izvairīšanās no acu kontakta var liecināt par to, ka jums trūkst pārliecības vai ka jums kāds cilvēks nepatīk. No otras puses, intensīva skatīšanās tieši otra cilvēka acīs var šķist brutāla un likt viņam justies neērti.

Acu bolīšana

Tā ir acīmredzama necieņas pazīme. Tas var būt arī salīdzinoši nekaitīgs neverbālās saziņas akts ar kādu no jūsu draugiem, lai parādītu, ka jums ir garlaicīgi. Tomēr, ja jūs to darīsiet pēc tam, kad jūsu kolēģis ir kaut ko pateicis, tas būs aizskaroši.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Aizmirsāt pasmaidīt

Cilvēki bieži aizmirst smaidīt, īpaši formālās situācijās. Taču tas ir lielisks veids, kā parādīt pārliecību un atvērtību. Turklāt tas var likt arī citiem cilvēkiem smaidīt pretī un likt justies pozitīvāk un atvērtāk.

 

 

Leave a Comment