Ķirurga Uglova diēta – ļoti iedarbīga un pārbaudīta metode!

Woman with mouthful of lettuce

Fjodors Uglovs – labi zināms ķirurgs, kas savu popularitāti ieguvis sarakstot medicīnas grāmatas. Viņš nodzīvoja līdz ļoti cienījamam vecumam – 104 gadiem, un par sava ilgā mūža noslēpumu viņš uzskatīja pareizu ēšanas organizēšanu.

Pieredzējušais ārsts bija ļoti labi pazīstams ar aptaukošanās problēmām sabiedrībā. Viņš uzskatīja, ka liekais svars negatīvi ietekmē visu cilvēka organismā esošo orgānu darbību, pasliktinot imūnsistēmu un radot deģeneratīvas izmaiņas locītavās, tāpēc šodien mūsu redakcija Jums pastāstīs par dienas ēšanas režīmu, kuru sastādījis pats Uglovs, jo pateicoties viņam tūkstošiem cilvēku atbrīvojās no liekā svara, un, ja arī Tev ir pāris liekie kilogrami, arī Tev noteikti jāiepazīstas ar Uglova izstrādāto dienas ēšanas režīmu.

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu, kāda būtu pareiza dienas ēšanas režīma organizēšana

COMMENTS

  • <cite class="fn">Harijs Saukums</cite>

    Uglovs līdz 63 gadiem dzīvoja kā visi, gan uzpīpēja gan šnabīti ierāva, līdz saķēra infarktu. Tad sāk pievērst aktīvu uzmanību savam dzīvesveidam. Radikāli visu mainīja atieksmē pret alkoholu un nikotīnu. Maskavas dzīvoklītī uz lodžijas izveidoja nelielu sporta stūrīti, vingroja, cilāja hantelītes.
    Vēl 80 gados operēja sirds slimniekus.
    Dietologiem nevajadzētu likt uzsvaru tikai uz diētām!

Leave a Comment