Mājās pagatavojams līdzeklis, kas uz visiem laikiem palīdzēs atbrīvoties no strijām!

qLqw9l-wqs8-696x358

Jebkura sieviete zina, ka strijas izskatās ļoti nepievilcīgi. Tās mēdz būt kā violetas, rozā un baltas līnijas uz ķermeņa, kas veidotas no rētaudiem.

Strijas nav iespējams iesauļot saulē, uz tām neaug matiņi un šīs vietas nesvīst. Tās var uzrasties jebkuram cilvēkam, radot tikai un vienīgi papildu galvassāpes par sabojātu ārējo izskatu.

Lasi vēl: Tikai viens līdzeklis, kas palīdzēs aizmirst par celulītu un strijām!

Lai no tām atbrīvotos, nepieciešams ļoti daudz laika un ārkārtīgi liela pacietība. Mēs Jums piedāvājam kādu recepti, kas palīdzēs tikt galā ar šo nepatīkamo problēmu. Ja to rūpīgi ievērosiet, tad noteikti sasniegsiet vēlamo rezultātu.

 

 

Nepieciešams dabūt bērniem paredzētu vai jebkādu citu krēmu. Izšķīdiniet 2 – 4 g “Mumijo” (krieviski “Мумиё” – atrodams aptiekās, melna, sveķiem līdzīga viela) vienā tējkarotē verdoša ūdens. Ja “Mumijo” izšķīdīs pilnībā, tas nozīmē, ka šis ir īsts un dabīgs produkts. Tad šo maisījumu sajauciet kopā ar 100 g bērnu (vai jebkāda cita veida) krēma.

 

Lasi vēl: Kā atbrīvoties no celulīta – 6 vienkārši soļi pretī ideālam ķermenim

 

Iegūto masu pārlieciet trauciņā, kurā to uzglabāsiet. Dienā vienu vai divas reizes iesmērējiet šo krēmveidīgo masu problēmzonās. Uzglabājiet to ledusskapī.

 

Būsiet patīkami pārsteigtas, cik iedarbīgs ir šis līdzeklis!

Leave a Comment