Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 29. aprīļa līdz 5. maijam: zudīs motivācija un būs grūtības atrast laimi!

Pāvels Globa ir viens no mūsu laika pieprasītākajiem ekspertiem. Viņa padoms palīdz tūkstošiem cilvēku padarīt savu dzīvi sakārtotāku, gaišāku un bagātāku.

Pēc šīm domām, nedēļa no 29. aprīļa līdz 5. maijam var būt vai nu diezgan viegla daudzām Zvaigžņu zīmēm, vai arī ļoti grūta. Iemesls tam, ka būs viena ārkārtīgi pozitīva pārmaiņa – Veneras pāreja Vērša zīmē 29. aprīlī, kas dos mums spēku un daudz laba noskaņojuma, tomēr 30. aprīlī tajā pašā pāries arī Marss. Zīme, kas tajā jūtas ļoti slikti, tāpēc kļūst destruktīva. Tas ir pilns ar motivācijas zudumu un haosu biznesā. Un 2. maijā sākas retro-Plutona periods, tāpēc mums ir jābūt ārkārtīgi uzmanīgiem mūsu komunikācijā.

Auns

Aunam ir jāatbrīvojas no greizsirdības, ja, protams, tāda ir. Aunam biežāk jādomā par to, kā jūtas citi apkārtējie. Ir svarīgi censties neapbēdināt savus draugus, pusotras vai radiniekus. Šajā periodā Marsa dēļ var parādīties apātija un vēlme neko nedarīt. Nekādā gadījumā nedrīkst ļauties šādam noskaņojumam.

Vērsis

Vērsis var sākt plānot nākotnes lietas, ja nevēlas, lai nedēļas beigās viņus pārņem nepatikšanas. Labāk izskatīties spilgti un pievilcīgi, valkāt jaunas drēbes, ģērbties, bez iemesla valkāt smaržas, tērēt laiku un naudu sev. Tāpat labāk nedomāt citu cilvēku vietā, ļaujot viņiem pašiem pieņemt svarīgus lēmumus un kļūdīties.

Lasi arī: Naudas un karjeras prognoze nedēļai no 2024. gada 29. aprīļa līdz 5. maijam: nedēļa sniegs daudz iespēju, nepalaidiet garām!

Dvīņi

Dvīņiem ir svarīgi mēģināt sevi uzmundrināt ar visiem iespējamiem līdzekļiem. Kopumā šiem cilvēkiem būs ārkārtīgi paveicies spēcīgās Veneras un Merkura dēļ. Šajā periodā labāk nevienam neko nesolīt vai mētāties ar vārdiem. Ir vērts stiprināt savu veselību, jo šis process būs vieglāks. Kopumā nedēļa būs neticami pozitīva gan dārga aprīkojuma iegādei, gan hipotēkas iegūšanai, gan kredītiem.

Vēzis

Pāvels Globa iesaka Vēzim darbu, bet dari to pēc iespējas ātrāk, pirms pazūd viss entuziasms Marsa enerģijas pasliktināšanās dēļ. Joprojām var veikt pirkumus, palutinot sevi un savus mīļos, bet labāk to darīt ar galvu. Pāvels Globa iesaka pievērst uzmanību visiem, kas mīl un novērtē Vēžus – tas palīdzēs pēdējiem sajust mīlestību un siltumu. Tagad pastāv ārkārtīgi liela varbūtība atrast dvēseles palīgu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment