Naudas un karjeras zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 15. līdz 21. aprīlim: naudas jautājumos šis būs ļoti grūts periods!

Zvaigņu eksperti atšifrēja zvaigžņu un planētu slepenās norādes, sagatavojot naudas un karjeras zvaigžņu prognozi šai nedēļai. Šis ir laiks, kas daudzām Zvaigžņu zīmēm solās būt grūts finanšu un darba lietās.

Principā šis ir grūts laiks biznesa sektoram. Tas ir saistīts ar Merkuru, kas joprojām ir retrogradā. Iemesls tam ir Venēra, kas joprojām ir destruktīva, kas arī nedod veiksmi biznesā. Ja šīm septiņām dienām neplānojat svarīgas lietas un lielus pirkumus, bet paņemat pārtraukumu vai paņemat atvaļinājumu, rezultāts var jūs iepriecināt. Joprojām vērojama vispārēja aktivitātes samazināšanās, tāpēc diez vai jūs kaut ko zaudēsit, ja pievērsīsieties klusām ikdienas aktivitātēm vai atpūtai.

Auns

Šonedēļ Auns var sajust spiedienu no ārpuses. No šiem cilvēkiem tagad gandrīz nekas nav atkarīgs. Pareizā stratēģija ir nedēļu veltīt profesionālai sevis pilnveidošanai un padziļinātai apmācībai, jo vēlāk tas var noderēt. Ieteicams arī pievērst īpašu uzmanību detaļām. Apkārtējos pasākumos var pamanīt ko vērtīgu un svarīgu, kas palīdzēs finansiālajā un karjeras izaugsmē nākotnē.

Vērsis

Nedēļa finansiāli nelabvēlīga, īpaši naudas aizdevumiem. Vērsis riskē apdraudēt savu stāvokli darbā, ja uzņemas pārmērīgu risku. Planētu agresīvā ietekme liek domāt, ka tagad ir laiks nostiprināt panākumus, nevis dzīties pēc kaut kā nesasniedzama. Lai neiedzītu sevi stresā, Vērsim jebkurām problēmām vajadzētu pieiet filozofiski.

Dvīņi

Darba apstākļus vai darbu Dvīņi varēs mainīt nedaudz vēlāk, taču tagad labāk būt uzmanīgiem. Iespējami negaidīti pavērsieni finanšu lietās: jābūt uzmanīgam. Dvīņiem tiek ieteikts atbrīvoties no tādām domām kā “es esmu nabags”, “Es neko nevaru izdarīt”, “nauda man iet garām”. Pašpārliecinātība un mierīgums ir labākais līdzeklis pret Merkura retrogradu.

Vēzis

Vēžiem jābaidās pat no visattaisnotākā finansiālā riska un drosmīgām darba iniciatīvām: vēl būs laiks sevi apliecināt. Iespējami negaidīti šķēršļi pat ikdienas lietās. Negaidiet spontānu ienākumu pieaugumu, paaugstināšanu amatā vai jaunus darba piedāvājumus. Jums būs jāpieņem savi lēmumi, tāpēc jums vajadzētu būt apdomīgam.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment