Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 15. līdz 21. aprīlim: neveiksmes sekos pa pēdām!

Pāvels Globa ir viens no tiem ekspertiem, kas sniedz visnoderīgākos padomus jebkuram laika periodam. Šie padomi ir pēc iespējas objektīvi, un to mērķis ir padarīt jūsu dzīvi labāku.

Secinājumi par to, vai tas būs grūti vai nē, ir jāizdara jums, jo katrai Zvaigžņu zīmei tas būs grūti savā veidā. Neveiksmēm var būt daudz iemeslu, taču šonedēļ Merkurs turpina mest uzgriežņu atslēgu mūsu riteņos, un Venēra Aunā to atkārto. Šī kombinācija ir ļoti bīstama, tāpēc ir svarīgi saglabāt piesardzību un apdomību savās darbībās un vārdos.

Auns

Tikai izcila izturība palīdzēs Aunam noturēties uz pareizā ceļa. Neskatoties uz visām grūtībām, ko Aunam sagaida planētas, šobrīd iespējams brīnums – viņus sagaida patīkama iepazīšanās, kas nākotnē var izvērsties lielā mīlestībā vai draudzībā. Tagad daudzi cilvēki var nebūt īpaši godīgi pret Auniem, tāpēc jums vajadzētu pārbaudīt visu informāciju, kas nāk no ārpuses.

Vērsis

Vērsim vairāk nekā jebkuram citam vajadzētu rūpēties par savu veselību – nepārēsties no 15. līdz 21.aprīlim un nepārslogot organismu ar fiziskiem vingrinājumiem. Jā, piepūle un pilnīga atdeve darbā būs gandrīz obligāta, un nākotnē tas viss atmaksāsies, taču labāk neaizmirstiet par atpūtu. Jūs varat ienirt biznesā ar galvu, bet tikai tā, lai tas nekaitētu jūsu attiecībām ar otru pusi un radiniekiem.

Dvīņi

Radoša un optimistiska attieksme nesīs panākumus Dvīņiem. Šo nedēļu ir grūti nosaukt par produktīvu, taču tiem, kas nodarbojas ar reklāmu, mārketingu un dizainu, veiksies nedaudz vairāk. Attiecībā uz pārējiem Dvīņiem viņiem ieteicams rūpīgi pārbaudīt dokumentu un svarīgu dokumentu autentiskumu un kļūdas. Šis būs lielisks laiks, lai atturētos no treknas pārtikas, alkohola un mēģinātu atbrīvoties no sliktiem ieradumiem.

Vēzis

Vēžiem Pāvels Globa ieteiktu vairāk atpūsties un darīt to, kas patīk. Mums jāpaliek pašiem, bet nedrīkst atteikties mainīt savu pasaules uzskatu. Šobrīd lietas var būt ļoti sarežģītas, tāpēc jums ir jābūt garīgi elastīgam un arī jādomā uz priekšu. Naudas, veiksmes un mīlestības piesaiste Vēžiem nebūs viegls process, tāpēc jāpaliek uzticīgam saviem principiem un prioritātēm.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment