Naudas un karjeras zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 15. līdz 21. aprīlim: naudas jautājumos šis būs ļoti grūts periods!

Lauva

Ja Lauvu apciemos kaut mazākā eiforija no finansiāliem panākumiem, sakāves un bankrota riski uzreiz kāps debesīs. Lai neradītu sev problēmas, ir svarīgi būt vienkāršākam un nedzenāt pārmērīgu peļņu. Lauvas šobrīd varbūt nerēķinās ar ienākumu pieaugumu, taču, ja viņi visam pieies ar vēsu prātu, pārskatāmā nākotnē būs iespējams ienākumu pieaugums. Šobrīd nepieciešama iniciatīva, pašapziņa un diplomātija komunikācijā.

Jaunava

Jaunavām var likt apzināties savas vājās vietas un pagātnes kļūdas. Lai nepaliktu starp atpalicējiem, šīs Zīmes pārstāvjiem ir svarīgi kritiskās situācijās savaldīt negatīvismu un stresu. Savlaicīgi pasākumi cīņai pret trauksmi ir Jaunavas labākais finanšu palīgs. Šonedēļ vērts atturēties no lieliem izdevumiem un pirkumiem uz kredīta. Monotons un atbildīgs darbs glābs situāciju.

Svari

Svariem tagad ir svarīgi nepārspīlēt ar darbu, jo viņu galvenā patrone Venēra Aunā ir novājināta, kas nozīmē, ka palielinās izdegšanas risks. Var būt izdevīgi piedāvājumi, kas nesīs peļņu, bet prasīs atdevi. Labākā iepirkšanās diena ir svētdiena. Ja vēlies tikt pie algas paaugstinājuma, vēl labāk nevest sarunas ar klientiem vai priekšniekiem, bet vienkārši pierādīt sevi kā labu darbinieku.

Skorpions

Merkura kustība pretējā virzienā paredz Skorpionu biznesa aktivitātes samazināšanos. Zvaigžņu eksperti iesaka šīs zīmes cilvēkiem šonedēļ veikt ikdienišķas lietas. Jūs varat ieguldīt izglītībā vai padziļinātajā apmācībā – tas palīdzēs jūsu karjeras izaugsmei nākotnē. Skorpioniem, kuri strādā sev, veiksies, taču tikai tad, ja viņi nepieņems emocionālus lēmumus.

Strēlnieks

Nedēļa būs notikumiem bagāta profesionālajā sfērā, taču zvaigžņu eksperti iesaka Strēlniekiem būt pacietīgiem, jo ​​ne visi šie notikumi būs patīkami. Tomēr ienākumu pieaugums un karjeras panākumi ir iespējami. Ja ir vēlme, iespējama gan paaugstināšana amatā, gan algas palielinājums. Projektus, kas prasa lielas investīcijas, vislabāk atlikt uz labākiem laikiem.

Mežāzis

Mežāžiem ir liela iespēja piedzīvot dažus svarīgus notikumus karjeras un naudas jomā. Veselīgs optimisms paglābs šos cilvēkus no fiasko, bet satraukums, bailes vai nenoteiktība tieši un ne tajā pozitīvākajā veidā ietekmēs viņu ienākumus. Tagad ir stingri aizliegts aizdot naudu un ņemt kredītus – gan no bankas, gan no mīļajiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem viss labākais sāksies nedēļas nogalē – pirms tam būs uzkrājumu dienas, kuras varēs veltīt informācijas vākšanai, monitoringam un analīzei. Ūdensvīriem būs iespēja rūpīgi pārdomāt savus nākamos soļus, lai nepalaistu garām iespēju kļūt bagātam vai izdevīgi ieguldīt naudu, kas parādīsies nākotnē. Šis ir labs laiks plānošanai. Iespējams, ka nedēļa būs klusa un mierīga, taču uz to nevajadzētu cerēt.

Zivis

No 15. aprīļa līdz 21. aprīlim var gadīties notikumi, kas neļaus saskatīt gala mērķi vai ienesīgās perspektīvas, bet pēc tam migla noskaidrosies. Zivīm būs nepieciešama pacietība un spēja gaidīt. Ir vērts sagatavot un sakārtot savus finanšu papīrus, lietas un dokumentus. Šis ir sliktākais laiks, lai ceļotu un mēģinātu atrast jaunu darbu. Sarežģītos jautājumos, kas saistīti ar naudu un darbu, jābūt ārkārtīgi uzmanīgam un objektīvam.

Kontrolējiet sevi un neuzņemieties nevajadzīgu risku. Tas ļaus jums izvairīties no grūtībām. Centies laicīgi atpūsties un nepārslogot sevi ar nelietderīgu darbu. Vēlam veiksmi šajā grūtajā, bet jau samērā mierīgajā laikā.

Leave a Comment