Nevainojama garša! Anannāsu koksriekstu mafini

Sulīgi un aromātiski mafini, kuros apvienoti gardi ananāsu gabaliņi un kokosriekstu skaidiņu kraukšķīgā tekstūra, noteikti kļūs par lielisku desertu ikvienai sezonai.

Šo recepti ir viegli pagatavot, jo tai nav nepieciešams mikseris – pietiek ar vienkāršu putotāju, lai iegūtu vienmērīgu un vieglu mīklu. Tas padara šos mafinus par ideālu izvēli tiem, kas vēlas ātri pagatavot gardumu, neapgrūtinot sevi ar sarežģītu procesu.

Šie augļu mafini ir īpaši piemēroti ziemas-pavasara pārejas periodam, kad svaigu sezonas augļu izvēle ir ierobežota. Konservēti ananāsi šeit ir lielisks risinājums, jo tie piešķir nepieciešamo svaigumu un saldumu, nezaudējot savu tropisko aromātu. Kokosriekstu skaidiņas, savukārt, piešķir desertam eksotisku garšu un tekstūru, kas lieliski sader ar sulīgajiem ananāsiem.

Lai gan šie mafini ir lieliski tādi, kādi tie ir, tiem var pievienot arī dažādas piedevas, piemēram, putukrējumu vai krējuma krēmu, lai pārvērstu tos elegantākā desertā. Šo recepti var viegli pielāgot arī kēksiem – pagatavojiet vienu lielu kēksu, kas piemērots dalīšanai ar draugiem vai ģimeni.

Mafini ir ideāla izvēle, ja nepieciešams ātri un vienkārši pagatavot desertu, kas gan garšos izcili, gan izskatīsies pievilcīgi. Šī recepte ar konservētiem ananāsiem un kokosriekstiem noteikti iepriecinās visus saldummīļus un būs lielisks veids, kā ienest tropisku noskaņu jebkurā gada laikā!

Sastāvdaļas 12 gabaliņiem : Fonds augu eļļa 100 ml. cukurs 150 grami olas 3 gab. skābs krējums vai dabīgais jogurts 50 grami vaniļas cukurs 1 tējk. kokosriekstu skaidiņas 40 grami sāpes 220 grami cepamais pulveris 1 tējk. soda 1/4 tējk. sāls 1/4 tējk. ananāsi sīrupā 120 grami

Ēdienu gatavošanas recepte : Bļodā apvienojiet olas, sviestu, skābo krējumu, parasto un vaniļas cukuru. Sajauc ar putojamo slotiņu līdz gludai virsmai.

Pievieno kokosriekstu skaidiņas.

Pamazām pievienojot ar sāli izsijātus miltus, cepamo pulveri un sodu, mīciet biezu mīklu. Konsistence ir aptuveni tāda pati kā pankūkām.

Pievienojiet nelielos gabaliņos sagrieztus konservētus ananāsus.

Sajauc. Liek veidnēs ar papīra ieliktņiem un liek cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 180 grādiem. Cep līdz sausai, apmēram 25 minūtes. Izņem, atdzesē un pasniedz.

Leave a Comment