Parādi man savu rokassomiņu, un es tev pateikšu, kas tu esi

 

Vai tā ir taisnība, ka pēc dāmas rokassomiņas izmēra krāsas un dizaina var noteikt tās īpašnieces raksturu? Noskaidrosim. Izrādās, ka psihologi šo jautājumu ir rūpīgi izpētījuši jau sen, un lūk, ko viņi saka par dāmām, kuras izvēlas šādus variantus.

 

Liela soma

Liela izmēra somas parasti izvēlas ekonomiskas sievietes – viņām patīk daudz strādāt, kuras novērtē komfortu un daudzpusību. Viņas dievina dzīvi, ir ļoti erudītas un enerģiskas, dažkārt pat impulsīvas.

Turklāt liela izmēra somas izvēlas ambiciozas un mērķtiecīgas dabas, kuras cenšas no dzīves iegūt visu. Šādas sievietes novērtē katru minūti. Ja redzat sev priekšā sievieti ar lielu somu, visticamāk, jūs redzat gādīgu mammu, mīlošu sievu un biznesa dāmu vienā pudelē.

 

Vidēja izmēra

Standarta izmēra rokassomu cienītājas dod priekšroku kārtībai it visā. Viņas precīzi zina, ko vēlas no dzīves, un seko saviem mērķiem, tādēļ viņu somās ir viss nepieciešamais un nekas lieks.

Mazo somiņu īpašnieces parasti raksturo nevainojama gaumes izjūta un stils. Šādas sievietes ir konservatīvas un zina savu vērtību. Galvenokārt vidēja izmēra rokassomiņas norāda uz raksturu, kas dod priekšroku stabilitātei un komfortam, ir harmonijā ar sevi un apkārtējo pasauli.

Miniatūra rokassomiņa

Mazo rokassomiņu īpašnieces raksturo oriģināls prāts, augsts intelekta līmenis un neticama sievišķība. Miniatūru aksesuāru cienītājas zina to priekšrocības un aktīvi tās izmanto. Tās ir ļoti koķetas, maigas un izsmalcinātas personības, kuras necieš no vīriešu uzmanības trūkuma. Jūs varētu domāt, ka mikrosomiņas liecina par to, ka jūsu priekšā ir taupīgs cilvēks, taču tā nav.


Dažkārt uz ielas var sastapt sievieti ar “nesaprotama” izmēra somiņu, jo tā ir izgatavota, piemēram, dinozaura vai iecienītāko smaržu formā. Ja jūsu priekšā ir meitene ar dīvainu oriģināla dizaina rokassomiņu, ziniet – tā ir neparasta un iejūtīga personība, kurai patīk būt uzmanības centrā. Parasti dīvainas formas aksesuārus izvēlas ļoti drosmīgas, uzņēmīgas un radošas dabas ar lielisku humora izjūtu. Ar savu izskatu viņi spilgti paziņo par sevi! Tomēr iekšienē ir ļoti jūtīgas un ievainojamas personības, neskatoties uz spilgto ārējo ietērpu.

Mīļas meitenes, izvēlieties somu savam iekšējam komfortam, kā arī atcerieties, ka jūsu arsenālā var būt neierobežots skaits somu, sākot ar mūžīgo klasiku un beidzot ar somu tropu augļa formā, jo mēs varam visu!

Leave a Comment