Natālā karte: precīzs nākotnes aprēķins mīlestībai, finansēm un labsajūtai

Droši vien daudzi no mums ir pamanījuši, ka mēs ne visai līdzināsim savai zvaigžņu zīmei. Tā ir dabiska parādība, jo visus cilvēkus nevar iedalīt 12 tipiskās kategorijās.

Mūsu zvaigžņu zīmes īpašības drīzāk ir vispārinājums, nevis prognoze. Galu galā, neskatoties uz piederību vienam vai otram zvaigznājam, katram cilvēkam ir savs liktenis, un cilvēkam ir brīva griba.

Tātad, kā jūs varat uzzināt savu īsto, patieso prognozi? Kā to sastādīt tā, lai tas atspoguļotu konkrētā cilvēka raksturu un nākotni?

Jūs varat uzzināt vairāk par savu raksturu, potenciālajām spējām, talantiem un turpmāko dzīvi, izmantojot savu dzimšanas diagrammu.

Prognoze, kas sastādīts noteikta notikuma laikā, tas ir, natālā karte, ir sava veida fotogrāfija, kas var sniegt daudz noderīgas informācijas.

Kā aprēķināt savu dzimšanas diagrammu un uzzināt savu nākotni? Zvaigžņu eksperti sastāda dzimšanas diagrammu ar dekodēšanu, kuras pamatā ir četri elementi, kas ietver mājas, zvaigžnu zīmes, planētas un aspektus.

Visi šie elementi tiek pārskatīti, ņemot vērā precīzu personas dzimšanas datumu, laiku un vietu. Apskatīsim šos elementus tuvāk, lai noskaidrotu katra nolūku dzimšanas prognozi.

Planētas ietekmē cilvēka likteni un raksturu. Tie visi ir sava veida dzinējs, kas iedarbina visu dzīves un attīstības procesu.

Cilvēka loma sabiedrībā, viņa īpašības, dzīvesveids un potenciāls ir atkarīgs no viņa atrašanās vietas un ietekmes pakāpes.

Planētu ietekme izpaužas caur Zvaigžņu zīmēm. Katrai zīmei ir sava loma un savas īpašības. Viena zvaigznāja cilvēki var būt ļoti dažādi.

Tas ir tāpēc, ka dzimšanas brīdī viņu zīmes ietekmēja dažādas planētas.

Aspekti ir savienojošais elements zvaigžņu dzimšanas kartē. Tas ir balstīts uz visu pārējo elementu mijiedarbību, parādot to savstarpējo saistību un attiecības.

Planētas un Zvaigžņu zīmes var atrasties kopā viena ar otru, opozīcijā kvadrātā un citos aspektos. Katras attiecības tiek raksturotas atšķirīgi un norāda uz daudzām niansēm, piemēram, spriedzi vai harmoniju.

Mājas ir elements, kas paredz cilvēka dzīves scenāriju. Kopumā ir 12 zvaigznāju mājas, no kurām katra ir atbildīga par dažādiem dzīves faktoriem.

Piemēram, zīmes ceturtā māja simbolizē attiecības ar mīļajiem un ģimeni, bet otrā māja ir atbildīga par materiālajām vērtībām un finansiālo labklājību. Visas šīs 12 mājas ir katra cilvēka kartē. Taču katras mājas īpašības nosaka konkrētas planētas ietekme uz tām.

No tā izriet, ka dzimšanas diagramma tiek interpretēta, slāņojot detalizētu informāciju, kas veidota, pamatojoties uz četriem elementiem.

Piemēram, lai saprastu cilvēka finansiālā potenciāla pakāpi, vispirms kartē jāatrod planēta, kas ir atbildīga par materiālajām vērtībām, pēc tam tā jāsaista ar Zvaigžņu zīmi un jāseko viņu attiecībām, jāaprēķina aspektiem. Un galu galā noskaidrojiet aspekta pozīciju konkrētajā mājā.

Leave a Comment