Partneru saderība pēc to As**s grupas

II grupa

Cilvēki ar II grupas asinīm ir spoži izteikti konservatīvie, kuri prot to apslēpt. Konservatīvisms piemīt pat seksuālās attiecībās, kur viņi cenšas pieturēties pie tradicionālām lietām, taču neizprot jauninājumus.  Attiecīgais cilvēku tipam piemīt arī plāna nervu sistēma un diezgan attīstīta intuīcija.

Viņi jūt, kad partneri tik tikko izdomājuši viņus krāpt. II grupas pārstāvji sirsnīgi piesienas visiem, ar kuriem ir bijušas attiecībās. Noteiktais tips, īpaši vīrieši, ir poligāmi.

Absolūtā nesaderība starp partneriem pēc As**s grupas, pēc zinātnieku domām, ir ar II un III grupas asinīm. Tādi savienojumi noved tikai pie drāmām. Taču īslaicīga seksuālā kaisle var dāvināt daudz spožu emociju un patīkamu pārdzīvojumu. Bet ar to aizrauties nevajadzētu, labāk laicīgi apstāties un vienam no otra atvadīties. Toties ar citām grupām būs saprašanās un var kaut ko veidot.

III grupa

III grupas pārstāvji tiek uzskatīti par ekscentriskām personībām, kuri ir tendēti uz kaut ko satriecošu. Viņi nepadodoties tiecās uz saviem mērķiem un vienkārši lieliski izprot seksuālās tehnikas. Cilvēki ar attiecīgo As**s grupu ir spējīgi sniegt partnerim asas izjūtas un tiešām satriecošu orgasmu seksa laikā. Tādēļ tiek dēvēti par sava veida „Seksuālo narkotiku”. Tādu cilvēku dēļ rodas atkarība no seksa. Bieži partneri kļūst par rotaļlietām šādu seksuālo diktatoru rokās. Saistība un saderība partneriem pēc As**s grupas ar šo tipu var nest gan prieku, gan sāpes. III As**sgrupas pārstāvji pastāv harmoniskā apvienība ar I un IV grupas asinīm, taču ar pārējiem nav lemts.

IV grupa

IV As**s grupai raksturīgas diezgan noslēgtas personības, kas mīl sev līdzi vilkt kaudzi problēmu. Tādi cilvēki uzticību spēj ilgi saglabāt, taču seksa laikā vainas sajūtu itin nemaz nejūt. Šīs As**s grupas ieguvējiem absolūtā nesaderība ir ar I As**s grupu. Tāds pārītis vienkārši „noēdīs” viens otru. Taču ar partneriem, kuriem ir II, III vai IV grupa pastāvēs pilnīga savstarpēja saprašanās.

 

Avots: lady-mix.ru

Leave a Comment