Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2024. gada 29. aprīļa līdz 5. maijam: nāksies cīnīties ar spieķiem riteņos!

Sākas vēl viena nedēļa, kas būs ļoti neparasta. Aprīļa un maija krustojums lielākajai daļai no mums būs notikumiem bagāts laiks. Zvaigžņu eksperti stāstīja, kā pareizi uzvesties katrai no zīmēm, lai neciestu sakāvi mīlestībā, biznesā un darbā.

Šonedēļ Merkurs būs spēcīgs un radošs, kas lieliski palīdz mums informācijas plūsmās, darbā un ceļošanā. Pozitīvi mūs ietekmēs arī Venēra Vērsī, pateicoties kam ikviens, kurš vēlas uzlabot savu veselību, to varēs izdarīt ar vislielāko atdevi. Galvenie trūkumi ir destruktīvais Marss Vērsī un retro Plutons. Šīs divas planētas ieliks mūsu riteņos spieķus, taču ar pienācīgu piesardzību saskarsmē ar cilvēkiem un darbā riskus var samazināt.

Auns

Auns, iespējams, spēs paredzēt savu tuvāko nākotni, sajust tuvošanos kaut kam ļoti labam vai, gluži pretēji, bīstamam. Sestā maņa šīs zīmes cilvēkus nepievils, taču nevajag pārāk bieži uz to paļauties. Zvaigžņu eksperti neiesaka ļaut darba lietām un mīlas attiecībām ritēt savu gaitu. Ir pienācis laiks uzņemties atbildību savās rokās.

Vērsis

Tagad zvaigžņu enerģija ir ļoti labvēlīga Vērsim un ir maksimāli pozitīva pret jums. Iespējams, zvaigznes vēlēsies šīs zīmes cilvēkiem iemācīt kādu svarīgu dzīves mācību. Tas nav droši, taču pastāv neparedzētu problēmu iespējamība, kas galu galā pārvērtīsies par kaut ko ļoti patīkamu. Piektdiena un sestdiena būs labākās dienas darbam.

Lasi arī: Valriekstu čaumalas noderēs dārzā un lauku mājā. Kā to izmanto pieredzējuši dārznieki?

Dvīņi

Visticamāk, ka Dvīņiem šonedēļ būs jāstrādā vairāk, taču šīs Zīmes pārstāvjiem no tā nav jābaidās, jo enerģijas pietiks, pateicoties Venērai un Merkūram. Pārslodze Dvīņiem nedraud, taču labāk parūpēties par svarīgākajiem darbiem, lai tos paveiktu pēc iespējas ātrāk. Šis ir piemērots laiks ilgtermiņa plānošanai, jaunu cilvēku iepazīšanai, randiņiem un flirtam.

Vēzis

Vēžiem nākamais periods no 29. aprīļa līdz 5. maijam rādīs, kurš ir kurš. Īsti draugi parādīs savu būtību, tāpat kā īsti nodevēji un izlikšanās. Iespējams, nāksies izmantot visus savus iekšējos un ārējos resursus, lai nepazaudētu iespēju padarīt savu dzīvi labāku, taču šīs būs ļoti produktīvas dienas. Planētas īslaicīgi atrodas Vēžiem labā stāvoklī, tāpēc jums tas ir jāizmanto.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment