Tika atstāts mežā piesiets pie koka nomirts bada nāvē.

Nejauša pastaiga pa mežu izvērsās šokējošā notikumā. Mežā pie koka atstāts piesiets suns. Pēc izskata vien varēja patikt, ka suns nav ēdis vairāk kā nedēļu. Suns ar lielām grūtībām spēja nostāvēt uz kājām. Vīrietis to nesa rokās līdz automašīnai, jo  pats tikt saviem spēkiem tas nevarēja.

Viņš nogādāja dzīvnieku tuvākajā vietā, kur palīdz dzīvniekiem. Kur mollija (tā viņu nosauca) nokļuva profesionāļu rokās. Neskaitot šo lielo izsalkumu un vājumu tai bija arī daudz nelabvēlīgo insektu. Kucītei bija mazliet vairāk par gadu un bija skaidrs, ka saimnieki viņu ir pametuši mokošā bada nāvē.

Kucīte svēra tikai 8 kg. Neskatoties uz visām problēmām un šausmām, kas bijušas viņas acīs bija redzama mīlestība, kad viņa lūkojās uz saviem glābējiem. Viņa pilnībā uzticās cilvēkiem.  Viņa piedeva visu, kas ar viņu notika.

Viņu sāka barot mazām porcijām, lai ķermenis netiktu pārslogots. Tā arī pamazām atguvās svars un pašsajūta. Tomēr Mollijai bija jāmeklē mājas un viens no glābējiem izskatās, ka viņu arī ir iemīlējis.

AVOTS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment