UZMANĪBU! Tas var beigties ar NĀVI! Stulbs puika norij ĻOTI asu piparu

1a

YouTube vietnē ir ievietots un strauju popularitāti ieguvis kāds video, kur jauns, vārdā nenosaukts, puika norij bīstamo un ĻOTI aso piparu bhut jolokia, jeb saukts arī par spoku čilli! 

Uzreiz jāsaka, ka tas ir dzīvibai bīstami un var beigties arī ar nāvi. Šajā video puika tiek izaicināts uz tā saucamo “spoku piparu izaicinājumu”, kurā cilvēkiem tas ir jānogaršo. Pats neapzinoties risku, tā vietā lai iekostu mazu pipara gabaliņu, viņš ņēma un visu piparu norija, kā rezultātā viņam sākās panikas lēkme un

 

Lai uzzinātu  kā viss beidžas un redzētu VIDEO, šķirsti otru lapu. 

COMMENTS

  • <cite class="fn">eko</cite>

    naturalakais feiks! mums te tadus piparus picerijas picam un kebabiem liek klat,veselus! eed mazi un lieli! pashi mes akstidamies edam zaljos piparus kuri ir vel stipraki par to suda sarkano! ir speciala Taizemes garshviela kuru pagatavo no dazhjadiem pipariem un kuru ieedot edamkaroti,var nomirt jo nedabu elpu uzraut

  • <cite class="fn">Juris</cite>

    Totāls bullšits. Neviens pipars nespēj nobeigt cilvēku. 🙂 Pats šo piparu esmu apēdis, kā redz, vel esmu dzīvs.

  • <cite class="fn">Brunete</cite>

    Kas te par psihiatriem strādā kā žurnālisti, ja tik labi var noteikt cilvēka psihisko stāvokli? Nedomāju gan, ka lētai sarunvalodai, kā “stulbs puika”, šeit ir vieta.

  • <cite class="fn">ruukjis</cite>

    Riktīgi Zeltenes stilā – pilnīgs fufelis. Pipari ir tikpat letāli kā sāls – pie noteiktas dozas viss ir letāls (konkrēti šiem pipariem letālā doza ir ~1,5Kg). Un nē, arī paliekošas kuņģa problēmas šim čalim nebūs.

Leave a Comment