Viņš Iz**roja un nogalināja draudzenes meitu – tagad saņem to, ko ir pelnījis!

Viņš mocīja un nogalināja 3 gadus veco Sofiju Akostu, viņa draudzenes meitu, jo viņa atteicās viņu saukt par savu tēti. 

Kristofers Čerijs, narkomāns, tika arestēts pēc tam, kad viņš bija Iz**rojis, mocījis un nogalinājis 3 gadus veco Sofiju – pēc 2 mēnešu garām pārbaudēm 26 gadus vecais atkarībnieks tika atzīts par vainīgu pirmās pakāpes Slep**vībā, Iz**rošanā un mocīšanā. Tagad viņš ir saņēmis to, ko ir pelnījis!

Tiesneši nolēma, ka vīrietis ir pelnījis Nā*es spriedumu. Tiesa skaļi paziņoja lēmumu: “Mēs, tiesneši, par 3 gadus vecās Sofijas Slep**vību atbilstošu sodu uzskatām Nā*essodu.”

Sofijas māte netiek apsūdzēta – viņa ziņoja, ka ir atļāvusi Kristoferam dzīvot kopā ar sevi un savu meitu, jo vēlējusies palīdzēt izārstēties no heroīna atkarības. Rītā, kad notika Slep**vība, Kristofers ar Ēriku (Sofijas māti) sastrīdējās, tādēļ viņa domāja, ka ir iespējams izlīgt, nopērkot viņam narkotikas – viņi abi tās lietoja kopā.

Lasi vēl: Šī pāra sapņu ceļojums beidzās ar murgu – meiteni Iz**roja kanibālu uzbrukumā

Kad augšstāvā bija dzirdamas dunošas skaņas, Sofija atradās bezsamaņā, klāta ar vēmekļiem. Vecāki viņu ielika vannā, tomēr tad, kad viņi saprata, ka meita neceļas, tika izsaukts palīdzības dienests. Kad palīdzība bija ieradusies, viņi uzreiz saprata, ka vecāki ir narkotiku iespaidā.

Sofijas auklītes ziņoja, ka bija redzams, ka Sofija vienmēr baidījās no Kristofera. Lai gan Sofija un viņas jaunākā māsa nebija Kristofera meitas, viņš lika sevi saukt par tēti. Kad Sofija attiecās, Kristofers rīkojās.

Kristofers pats apgalvo, ka viņš nekad nav Iz**rojis vai mocījis mazo meiteni un ka viņas Nā*e ir medicīniska mistērija, tomēr izmeklēšanas rezultāti apgalvo pretējo.

Kā tev šķiet, vai Nā*essods šajā gadījumā ir atbilstošs spriedums?

Avots: crime.socialchive.com

Leave a Comment