1.jūnijā Bērnu aizsardzības diena Centrāltirgū

Par godu Starptautiskajai Bērnu aizsardzības dienai, piektdien, 1.jūnijā no plkst.11:00 līdz 14:00 visi laipni aicināti uz informatīvi izklaidējošu pasākumu kopumu, kas jo īpaši sagatavots bērnu auditorijai.
Šogad Centrāltirgus par Bērnu aizsardzības dienas saukli ir izvēlējies – “Esi aktīvs, veselīgs un prieka pils, mazais draudziņ!”, un šī atziņa caurvij arī dažādās aktivitātes, kas sagaida tirgus apmeklētājus – veselīgas uzkodas, lielformāta spēles, radošās darbnīcas (sapņu ķērāji, vēja zvani, hennas tetovējumi), bērnu un jauniešu ansambļu priekšnesumi. Tāpat par centrālo izklaides objektu kļūs Ivara Mailīša radītais karuselis, kas griezīs virpuli pašā tirgus viducī. Un lai šo dienu padarīto sevišķi spilgtu un interesantu, bērnus sagaida īpašie svētku viesi – īsti poniji!
Savukārt jau no plkst. 8:00 līdz 18:00 par godu šai dienai tiek rīkots īpašs mājražotāju tirdziņš ar nosaukumu “Saldumu diena Centrāltirgū”!
Saldi, gardi, veselīgi mājražotāju izstrādājumi un raibi ciku-caku darinājumi, kas savesti no visas Latvijas, papildinās tirgus ikdienas preču un produktu klāstu!
Uz tikšanos krāsainākajā vietā pilsētā – Centrāltirgū!
Kā iepriekš tika ziņots, Rīgas Centrāltirgus aicina mājražotājus, amatniekus, izbraukuma ēdinātājus un saldu, gardu un veselīgu lietu ražotājus pieteikties Centrāltirgus Saldumu dienas tirdziņam. Plašāka informācija par dalības pieteikšanu tirdziņam variet apskatīt šeit! (https://www.rct.lv/lv/pasakumi/1-junija-bernu-aizsardzibas-diena-centraltirgu/)

Leave a Comment