1. marta horoskops– paņem no šīs dienas labāko!

#AUNS  šīs dienas uzdevums ir censties saskatīt lielo “bildi,” paļaujies uz augstāku spēku ietekmi un viss notiks!

 

#VĒRSIS  domā pirms runā, citādi vakaru pavadīsi atvainojoties. Izstarosi enerģiju, kas apkārtējiem būs gandrīz neatvairāma!

 

#DVĪŅI  šī ir lieliska diena, kad sākt kaut ko no jauna, vienalga, kas līdz šim ir bijis, tu vari to mainīt vienkārši mainot savu perspektīvu!

 

#VĒZIS  ja vēlies pieņemt pareizus lēmumus, vispirms noskaidro visu iespējamo informāciju, neļaujies citu ietekmei!

 

#LAUVA  ir reizes, kad mēs baidāmies bez reāla iemesla– uzliec uz papīra visu kas tevi nomāc, lai spētu tikt pāri savām bailēm!

 

#JAUNAVA  neaizmirsti par harmoniju – dari lietas, kas tev liek justies labi, nevis tās kas tev liek iet pret savu pārliecību!

 

#SVARI  šodien sajutīs kārdinājumu mest pie malas darbus un doties piedzīvojumos, tikai neaizmirsti, ka visam ir savas sekas.

 

#SKORPIONS šodien var likties, ka cilvēki speciāli tev grib traucēt, neuztver to personīgi – paņem no šīs dienas tikai to labāko!

 

#STRĒLNIEKS  lai cik tas dīvaini nebūtu, bet tava brīvība ir atkarīga no disciplīnas – izpildi rutīnas pienākumus, izklaides pēc tam!

 

#MEŽĀZIS  starp tevi un kādu tuvu cilvēku ir radusies jūtama plaisa – šodien uzdod sev jautājumu: kurš šo plaisu veido?

 

#ŪDENSVĪRS  ir laiks riskēt– rīkojies! Lai arī kas tas ir, seko savai sirdsbalsij un neapstājies līdz neesi sasniedzis mērķi!

 

#ZIVIS šodien noderēs tavas pielāgošanās spējas – ja būsi pietiekoši veikls, izdosies dabūt tieši to, ko vēlies!

Leave a Comment