10. aprīļa horoskops – karma šodien uzdarbosies!

#AUNS Šodien strēlnieka mēness iespaidā tava sirds būs pildīta ar dāsnumu, ko tā vien gribēsies dot apkārtējiem. Šī negaidīti kļūs par tavu nedēļas labāko dienu – nekādas blokādes no malas un pienākumu slogs mazāks nekā parasti!

#VĒRSIS Šodien atklāsies jauna informācija, kas dos notiekošajam jaunu perspektīvu un skaidrību – saki paldies visumam! Attiecības ar tuviniekiem uzlabosies tad, ja veltīsi viņiem vairāk laika!  Centies neizpaust noslēpumus, tas kaitēs ne tikai tev!

#DVĪŅI Mēness šodien pamodinās tavu juteklisko un iecietīgo dabu. Būs jācenšas kaut kā apvienot darbu un atpūtu. Centies izurbties cauri nezināmajam, līdz esi visu atklājis! iespējama atkalsatikšanās ar sen neredzētiem cilvēkiem..

#VĒZIS Šodien iespējams tavā dzīvē negaidīti atgriezīsies kāds, ar kuru bija zudis kontakts – ja ir iespēja, pavadiet kopīgi laiku, izrunājieties. Nevar uzticēties visam, ko šodien dzirdi, ieturi distanci un centies domāt loģiski, bet neaizmirsti uzticēties intuīcijai!

#LAUVA Šī ir tā diena, kad jābeidz slinkot un jāsāk kaut kas darīt – ne jau vājprātīgā ātrumā un nedomājot, vajag mācēt plānot! Ir jāatrod balanss starp darbu un izklaidēm, nedrīkst ļaut sev izdegt, tad arī brīvdienas nespēsi izbaudīt.

#JAUNAVA Šodien gribēsies pamainīt apkārtējo vidi, mājokļa izskatu – sāc ar mazumiņu, idejas pašas radīsies. Mēness ietekmē būsi izteikti dāsns un izpalīdzīgs, labākais ir tas, ka viss labais ko dari, tev dubultīgi nāks atpakaļ!

#SVARI Šodien tava radošā puse būs pilnā plaukumā, tāpēc izmanto to lietderīgi. Centies kontrolēt savas emocijas un mazāk kontrolēt citus, esi pacietīgs, viss notiks kā vēlies, bet ne uzreiz! ļaujies dienas plūsmai.

#SKORPIONS Pirms šodien pieņem kādus lēmumus, paprasi kāda uzticama cilvēka viedokli – ne vienmēr pašam ir iespējams saskatīt visas problēmas. Neuzskati par patiesību cilvēku teikto – labāk paskaties uz viņu darbiem, tie nekad nemelo, visus spriedumus pēc tam!

#STRĒLNIEKS Šodien iespējams izjutīsi, ka prāts nespēs izšķirties par pareizo lēmumu, par laimi, mēness nāks talkā un atklās patiesību. Noslēpumi darbosies pret tevi, centies būt pēc iespējas atklātāks pret apkārtējiem, tā ir labākā stratēģija!

#MEŽĀZIS ļaujies dienas gaitai – daudz foršāk ir plūst pa straumi nekā cīnīties pret to, pēc tam arī manīsi, ka visas blokādes izzudīs pašas no sevis. Sakārto apkārtējo vidi, lai sakārtotu savu galvu. Pamodīsies tava radošā puse, neignorē to!

#ŪDENSVĪRS šodien tev ir jāpaļaujas uz savu intuīciju, jo uz faktiem un teikto nevarēs paļauties. Meklēsi iespējas kā mainīt savu dzīvi – vislabākais veids ir sākt ar sevi, tad arī viss apkārt tev mainīsies! Pavadi laiku ar mīļajiem!

#ZIVIS Piektdiena ir pienākusi, bet līdz atpūtai vēl tālu – neatliec uz rītdienu to, ko vari izdarīt šodien, koncentrējies uz uzdevumu un neļaujies traucēkļiem! Nekādā gadījumā nesāc atklāt savus vai citu noslēpumus, viss nāks atpakaļ!

Leave a Comment