10. decembra dienas horoskops– laiks nopietnām pārdomām!

#AUNS  šodien tu atklāsi daudz jauna par sevi, tu sevi vērtē pārāk zemu! Iegūstot skaidrību atgriezīsies arī pašpārliecinātība
#VĒRSIS  šodien tev nāksies uzņemties līdera pienākumus un rīkoties, kad lietas nenotiek pēc plāna; nekas tevi nespēs izsist no sliedēm!

#DVĪŅI  beidzot spēsi ieraudzīt gaismu tuneļa galā, koncentrējies uz saviem mērķiem un nekādā ziņā nepadodies!

#VĒZIS  cilvēki novērtēs tavu spēju būt atklātam un tiešam- nevij intrigas, saki visu kā ir un būsi pārsteigts, par to, ko uzzināsi!

#LAUVA  šodien būs grūti koncentrēties darbam, kad tik ļoti jau gribas paņemt brīvu un atpūsties, paļaujies uz augstāku  vadību!

#JAUNAVA  tev šodien nāksies pieņemt svarīgus lēmumus, izmanto visus līdzekļus, lai iegūtu nepieciešamo informāciju, nesteidzies!
#SVARI  dalies savā pieredzē un kļūdās ar kādu no tuvajiem, kuram ir tas nepieciešams, tu palīdzēsi nepieļaut kaut ko līdzīgu!

#SKORPIONS izjutīsi spēka pieplūdi- izmanto to strādājot un diena izvērtīsies patiešām veiksmīga. Riskēšana ir tā vērta!
#STRĒLNIEKS  Lai gan tu gribi tikt ar visu galā, ir nozīmīga informācija, kas tevi vēl nav sasniegusi, neizdari pārsteidzīgus lēmumus!

#MEŽĀZIS  šodien nenotiks tā kā to vēlētos tu. Esot nepacietīgs, tas visu var padarīt tikai sliktāku, tāpēc vienkārši ļauj lietām notikt!
#ŪDENSVĪRS  sevī turot aizvainojumu un dusmas, tu pats sevi ieslogi un neļauj tikt tam pāri. šoreiz labāk ir piekāpties nevis cīnīties
#ZIVIS  lai virzītos uz priekšu, ir svarīgi piedot- gan sev, gan citiem. Centies būt iejūtīgāks pret citu jūtām, iedrošini viņus atvērties!

Leave a Comment