10. maija dienas horoskops– negaidi iespējas, radi tās!

#AUNS  draugi paļausies uz tavu palīdzību problēmu risināšanā. Pārdomā savu rīcību un centies atjauno emocionālo balansu.

 

#VĒRSIS  ieklausies citu vēlmēs, lai arī tu spētu piepildīt savas. Izpildi saistības, kuras tu esi uzņēmies!

 

#DVĪŅI  tu fantazē par došanos tālu prom no visa, kas tevi ieskauj. Aizmirsti šodienas paredzētos darbus un izklaidējies!

 

#VĒZIS  ir dažas lietas, pār kurām tev nav nekāda ietekmes spēka, jo ātrāk tu to sapratīsi, jo ātrāk sajutīsi atvieglojumu un brīvību.

 

#LAUVA  Izmanto iespēju darīt to, ko vēl nekad neesi darījis- paļaujies uz savu intuīciju un diena pārvērtīsies jaukā piedzīvojumā

Izlasi arī: Maija mēneša horoskops visām zodiaka zīmēm

#JAUNAVA  šī ir viena no tām retajām dienām, kad vari atļauties neko nedarīt, tāpēc esi spontāns un saki Jā piedzīvojumiem!

 

#SVARI  šodien apkārtējie nepiekritīs tavām domām, bet neņem to vērā. Vakaru pavadi ar labiem draugiem mierīgā gaisotnē

 

#SKORPIONS sajutīsi stresu, jo centīsies paveikt nepadarītos darbus, to nav daudz, bet tava vēlme atpūsties un aizmirst visu ņem virsroku

 

#STRĒLNIEKS  negaidi citu piekrišanu, bet rīkojies pats! Ja vēlies paplašināt savu redzesloku ieklausies gudros cilvēkos sev apkārt.

 

#MEŽĀZIS  ja tu koncentrēsies uz to, ko tu jūti nevis ko tu domā, būs vieglāk pieņemt svarīgus lēmumus- sirds zina vislabāk!

 

#ŪDENSVĪRS  iztēlojies savus mērķus- tā tie ātrāk kļūs reāli. Nedēļas nogali pavadīsi patīkami gan strādājot gan atpūšoties

 

#ZIVIS atceries, ka attiecības sastāv no diviem cilvēkiem-arī tev ir jāiegulda darbs tajās, pat ja tas liekas grūti.

Lielais mīlestības horoskops maijam

Leave a Comment